25.03.2005 | 00:22
Sori ako sam nekoga uvredio, kao i vecina i ja sve u vezi s Macom shvacam prilicno osobno... pa zato bas. Zakomplicirali su ga do besvijesti s 9875380 milijona privjua i setinga. Cemu dodatna opcija za aktivaciju sina kad je ona stara forfa funkcionirala sasvim ok al se zato niko od mudraca nije sjetio da ti projekt recimo pamti capture/render folder nego svaki put moras namjestat ponovo - ako si malo ljeniji ili radis u vjecitom cajtnotu onda se nadjes s zilijon Sequence1 render fileova, klipovi su ti capturerirani po cijelom hardu.... pa ti brisi projekt... to se vuce jos od 1.2.5 (prva verzija s kojom sam radio) i ne vjerujem da to jos nisu promjenili. One nijanse previewa, iznad klipova s filterima, na timelineu - kom to treba? Ili rendas ili ne! Najdraza mi je narandzasta! Ta skoro da bi plejala u riltajmu ali bas i nebi. A kad mi se pojavi obavijest "Some frames were dropped..." i savjetuje mi da "inkrisam snagu svog stroja" (dual G5 2.0, 3.5gig RAM, Medea SCSII itd)... po debilitetu poruka opasno kokurira Vindozima.
E sad - JA OBOZAVAM FCP vec 5 godina! Software je pregenijalan i voljet cu ga valjda do smrti. I zato, da se vratim na pocetak posta, sve ovo shvacam osobno.
Sori na gnjavazi, eto... al moro sam se malo pojadat.
Hvala na razumjevanju