08.06.2005 | 12:13
ZlatkoB je napisao:
usporedjujete trenutno stanje perfomansi procesora... a Jobs je vam je lijepo pricao da je sad OK.... al da je u pitanju \"roadmap\" od 2 i vise godina...
Dakako, ti si ga vidio pa znas u cemu je zapravo rijec.
ne kuzim od kuda takav fetishizam tj emocionalno vezivanje za stvari... ???
Nije fetisizam, vec normana reakcija covjeka koji radi 8 sati dnevno na Mac racunalu i hrani obitelj. Ako ne znam gdje moja firma ide, i gdje ide firma cije proizvode kupujem da bi se radilo, onda kojeg smisla ima sav rad?
U poslu moras planirati, ne zivis kao bezglava muha. No dakako da sad mozemo ici i u filozofske krajnosti, ali to necu. Suzdrzat cu se ovajput.
ista prica... najvise vas pogadja kaj vise niste neka \"elita\"... pa, zao mi je sto vam moram reci... niste nikad ni bili... samo ste umisljali i zamisljali da jeste...
Kakva elita? O cemu pricas? Mi smo samo obicni korisnici koji vecinom zive od Mac platforme. Zar je zabranjeno kritizirati necji potez, nazvati ga nedovoljno pojasnjenim, ishitrenim, maglovitim? U kojem ti svijetu zivis Zlatko? Autokratskom rezimu Franje Tudjmana ili generala Pinocheta?
Ako ni zbog ceg drugog, Jabucnjak,postoji da bi se iznijelo misljenje -- Internet i web nam je to omogucio (a ne ti!) pa korisnici raznih iskustava i profila razgovaraju o cemu zele.
I uglavnom se ovdje ne vrijedjamo, kao sto ti nastojis iz petnih zila.