02.12.2012 | 07:51
garrincha kaže:
Zagledao sam se u oglas [1], cijena od 7k mi se na prvu čini ok, pa me samo zanima je li moguće na tom računalu staviti kao primarni disk SSD disk, ili samo zamijeniti postojeći disk sa SSD diskom? Ako da, koliko bi me to okvirno koštalo i u kojem servisu bih to mogao napraviti?
Može.
Ovisi koji SSD želiš.
Ne treba ti servis možeš i sam.
Skupo mi je dati puno love za novu mašinu, a ne treba mi nešto latest and greatest. Dakle radi se o relativno novom modelu iMaca iz 2011. godine [2]. Računam da bi mi ta promjena jako ubrzala računalo te mi omogućila da to računalo bude vrlo upotrebljivo još godinama. Naravno, pod uvjetom da ne naletim na neko sfušano, ali pretpostavljam da vlasnik računala [1] želi kupiti novo računalo te izvući povrat poreza budući da se bliži rok za predavanje poreznih prijava
Pitaj ga. Ali mi mac-ovci smo luđaci, tako da razlog može biti i da pod svaku cijenu želi novi IMac.
Potpitanje: budući da su novi iMacovi već na tržištu, ali kod nas još uvijek nisu u prodaji, mogu li očekivati da će ovim aktualnim iz 2011. godine još dodatno pasti cijena kroz koji mjesec?
Mac-ovima se cijena ne mijenja nešto signifikantno.