Preporuka servisa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Preporuka servisa

05.12.2012 | 03:53
Bok svima,

Planiram napraviti upgrade hardvera na miniju pa me zanima u koji servis mogu odnjeti zvijer da te komponente namontiraju, vase preporuke? Slala sam mail jednom servisu medutim nisam dobila nikakav odgovor pa bolje da pitam upucene.

Hvala unaprijed
05.12.2012 | 07:25
Nisi napisala gdje živiš! Zagreb i okolica moja preporuka Virtus mreža (Marko) - 091-4737847
05.12.2012 | 11:08
Da da, Zagreb. Hvala na preporuci.
05.12.2012 | 11:24
Zagrepčani uvijek podrazumijevaju da svi znamo da su oni iz Zagreba.

RAM servis, Darko Šturlan, 098 333007
05.12.2012 | 14:27
smayoo kaže:

RAM servis, Darko Šturlan, 098 333007

kaj kua, kuiš ono ne.

moj glas također virtus mreži www.virtusmreza.hr/Virtus_mreza/O_nama.html
05.12.2012 | 15:41
smayoo kaže:

Guilty as charged
Mail poslan Virtusu pa ćemo vidjeti... Hvala svima na pomoći.
05.12.2012 | 16:42
Mogao bi ja otvoriti servis za mjenjanje komponenti na miniju,promjenim hard-disk za 5 minuta,u svakom slučaju brže to obavim nego što scarface odnese iMac na servis Malo ti spamam temu i šalim se,ali to je od muke koju možeš vidjeti u ovoj temi www.jabucnjak.hr/forum/mac-os-x/102420-z...-sistema.html#102480
05.12.2012 | 16:53
Oh, pa nadam se da si uspio popraviti stvar.

Samo da vas još pitam... Ovaj Samsung + koji RAM? Naručila bih preko owc-a ali vidim da su neki imali loša iskustva sa dostavom, ne želim riskirati, rađe bih onda osobno uzela sve i to je to.
05.12.2012 | 21:04
... Jel ovaj RAM okej za moj mini (late 2009)?
05.12.2012 | 21:20
Ako ti je takt 1067Hz a po specifikaciji je, onda paše i taj. Slobodno ugradi.
05.12.2012 | 22:22
Tko je imao loša iskustva s dostavom od OWC? Jedan korisnik se požalio da mu još nije stigla pošiljka, ali tu se radi o kašnjenju od tjedan-dva. U predbožićnoj sezoni to je normalno.
05.12.2012 | 23:03
smayoo kaže:
Tko je imao loša iskustva s dostavom od OWC? Jedan korisnik se požalio da mu još nije stigla pošiljka, ali tu se radi o kašnjenju od tjedan-dva. U predbožićnoj sezoni to je normalno.

Čitala sam neku temu gdje se bacalo drvlje na najjeftiniji owc shipping... Ako je navedena memorija ok, brže će biti ako se osobno zaletim do dućana i kupim, u ovo vrijeme nema šanse da mi nešto stigne prije 1.1
05.12.2012 | 23:12
To je točno. Ali nije se nikakvo drvlje bacalo. Pročitaj pažljivije. No, ako želiš nešto imati brzo, onda internetska kupovina ni inače nije opcija.
10.12.2012 | 18:13
Upomoć! Tražim samsung ssd 830 ali nema ga nigdje po gradu, koji mi preporučate ssd za mac mini late 2009? Hvala.
10.12.2012 | 19:00
Intel 520 Series ili Vertex 4, ako nema nigdje dostupan Samsung 830, ja bih išao na Intel, pa tek onda Vertex.. trenutno najbolji SSD-ovi na tržištu.
10.12.2012 | 19:13
Evo Kapetanice pogledaj si ponudu na nabavi net i vidi,zovi di šta ima.

www.nabava.net/cvrsti-diskovi__130?&se=3490,2160,22723,45
10.12.2012 | 19:23
Pa tamo sam i gledala, nije problem piknuti ssd nego koji model je ok i tako...

Op sad vidim da su mi OCZ, Samsung i intel označeni....
10.12.2012 | 19:25
smayoo kaže:

Ja sam imao loša iskustva sa mojom dostavom OWC-u
Kad su oni meni slali stiglo mi je za devet dana, najobičnijom dostavom... Onda se ispostavilo da jedan stick RAM-a nevalja, kontaktirao ih, kažu, pošaljite natrag, mi šaljemo zamjenski... Super, mislim si ja... Odoh na poštu, pošaljem preporučeno, plus još neka ubrzavajuća opcija za dodatnih dvadesetak kuna... 32 dana je trebalo da stigne do OWC-a!!! Sad je zamjenski konačno na putu prema meni... Jučer je krenuo iz Los Angelesa... Nadam se da ću, uz moju sreću, imati RAM do Uskrsa...
10.12.2012 | 19:35
Kapetanica kaže:

Ništa mu ne fali.radi na sata III i ima dobru brzinu pisanja i čitanja,uzmi ga ak ga ima,jel je i dosta povoljan.

p.s. dok ja odgovaram ti editiraš post i dodaješ diskove
10.12.2012 | 19:36
cariblanco kaže:
Kapetanica kaže:

Ništa mu ne fali.radi na sata III i ima dobru brzinu pisanja i čitanja,uzmi ga ak ga ima,jel je i dosta povoljan.

Koji od ova 2 linka ?

Sad sam pročitala da mora biti 3G za minije 2009... Onda ovaj Intel ne može jel?

cariblanco - zla sam
10.12.2012 | 21:30
Gdje piše da mora biti 3G? A i šta je 3G? Oba su dobra. Ja bi rađe intel.
10.12.2012 | 23:39
tino1 kaže:
Gdje piše da mora biti 3G? A i šta je 3G? Oba su dobra. Ja bi rađe intel.

Ne znam, tak sam našla jedan post na nekom forumu. I ja sam nekak više za Intel, ništa još mi samo taj ssd fali pa napokon taj upgrade...
10.12.2012 | 23:44
Ja bi Žuju!
10.12.2012 | 23:44
Ja Staropramen.
12.12.2012 | 14:56
Ima li neka dobra duša koja zna ugraditi ssd i memoriju (jej nabavljene) u mac mini za neku realnu cijenu, malo mi je previše dati 400 kn u servisu?
12.12.2012 | 18:14
Ma sama si to napraviš.trebaš samo dva T odvijača T6 i T8,imaš na ovoj stranici i video,kako to napraviti.

www.jabucnjak.hr/forum/hardver/92496-zam...ska-na-mini-mac.html
12.12.2012 | 18:58
Kapetanica ima generaciju stariji Mini, kojeg je drastično teže rastavljati.
12.12.2012 | 19:11
Dame i gospodo, ssd i ram su u kucnoj radinosti ugradeni sad imam zvijer
12.12.2012 | 19:24
Kapetanica kaže:
Dame i gospodo, ssd i ram su u kucnoj radinosti ugradeni sad imam zvijer

Nemaš samo zvijer,imaš i prvu karmu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 9 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Bertone, Riba, songoku, Anonimci (418)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.35 Seconds

Provided by iJoomla SEO