MightyMouse
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MightyMouse

02.08.2005 | 17:37
Za sve koji jos uvijek nisu primjetili, Apple je izdao MightyMouse!! \"Tiger's new toy\" kako ga nazivaju.
Konacno ScrollWheel, konacno vise od jednog Mousebuttona! Sa stilom.

Vise detalja pod: www.apple.com/mightymouse/

Erol
02.08.2005 | 17:44
Fora izgleda. Uspjeli su zadržati Apple eleganciju. Najviše me zanima fora sa zvučnikom unutra...
03.08.2005 | 01:11
Savrseno!!!
Jedva cekam da stigne (narucen odmah, naravno)
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
03.08.2005 | 03:17
He, he... a od rumorsa o prvom optičkom pro mišu nagađa se da će ga se moći škakljati po rebrima, tj. da će posla imati palac i prstenjak Eto ga na, čemu su bile one \"nepotrebne\" markacije sa strane u dizajnu mjehurastog miša... Ne samo za klackanje mjehura.
03.08.2005 | 13:01
hsnf je napisao:
Savrseno!!!
Jedva cekam da stigne (narucen odmah, naravno)

Da ne prelaze na Intela, ne bi ni misa mijenjali
U biti se pitam zasto im je trebalo 20 godina da unaprijede stvar koju je ionako trebalo u povijest zatrpati prije najmanje 10 godina. Misa. I onda dizajn nazovu \"mocnim\"?
Kako bi se osjecali zaljubljenici u automobile kada bi u dobu hibridnih pogona jedan BMW napravio revolucionarnu seriju 8, recimo, savrseno dotjeranu, sa satelitskom navigacijom i svu od aluminija, ali koju tjera - sirova nafta?
Je li ovo korak naprijed? Jeste, s obzirom na to koliko je stari Appleov mis bio evolucijski zaostao, ali i dva koraka nazad, jer se sve ovo dade opisati uzrecicom: \"tresla se brda, rodio se .. mis\".
Da su barem pamet upregnuli u proizvodnju kakve mocne olovke, ili digitalnog naliv pera, odnosno uredjaja koji je, dokazano!, idejno, fizioloski, psiholoski i anatomski puno bolji od misa. Steta, zbilja, sto ovakva polurjesenja izlaze iz tvrtke koja voli sebi tepati i nazivati se inovatorom u cvjetnom polju grafickih sucelja, komunikacije s korisnikom i ostalim modernim postapalicama.
Ukupno, palac dolje.
03.08.2005 | 22:55
Apple mis sa dvije tipke??? Sto je slijedece, Macintosh sa Intel procesorima??
04.08.2005 | 03:28
Pogledah i recenzije -- nije bas sjajan mis, kako se isprva cini:
- ima lose izveden kotacic (upadne preduboko, pa ne mos' okretat)
- da bi stisnuo gumbe sastrane, trebas dignut ruke s misa i stisnuti gumbe istodobno
- ima 0.7 m dugacak rep
- glomazan je, velicine kao i ostali Applemishosaurusi
04.08.2005 | 12:35
Kad to cudo dolazi u rvatsku?
06.08.2005 | 22:00
Evo, primaju se narudžbe. Cijena je 368 kn + PDV, tj. 449 kn u maloprodaji.
22.08.2005 | 12:15
Evo, postojeći Apple Mouse je EOL - tj. End Of Line. Još će se isporučivati uz trenutne modele, ali izgleda da je namjera da se u potpunosti zamjeni novim čim se potroše zalihe.
22.08.2005 | 13:25
Apple nikada nije imao “pravog” misa a sada “pukne” i mislim da je super samo nadam se da nije onako malo kao onaj sa kednom tipkom. Sta je sa senzorima za lijevu i desnu tipku? vise ne će biti klikanja nego senzori obavljaju koikanje?
22.08.2005 | 14:38
Nakon pocetnog odusevljenja i razmisljanja o kupnji, ipak sam odlucio ostati vjeran Starcku
22.08.2005 | 15:27
Samo zato jer nema plavu optiku, pa ti ne paše uz neonku
22.08.2005 | 23:08
Mika moj Mika, ovo ti se inače zove udarac ispod pojasa.
23.08.2005 | 05:02
pa čuj, ne moš ga baš u lice udarit
ne bi ljepo izgledalo
a onda oped.................................
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 1 sat
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)
  • cariblanco: Zašto mi neće primiti odgovor o ogulinskom zelju...klikam tri puta i ništa, a regan sam ?
  • Riba: Ali vjerojatno je ista prica kao i sa Studion.
  • drlovric: Raskopali su novig Minija. Izmjenjiv je disk. Vjerojatno radi njihove SKU ustede, ne radi korisnika. Uglavnom nije zalemljen.
  • kupus: nije, to je isto kao i apple.hr
  • zvone: Imaju apple.hu. Valjda je to istyle.
  • kupus: samo hoće li ti htjet prodat minija s 256gb storagea, to je pravo pitanje :P :)
  • kupus: a imaš i našeg dpasarica s foruma, pa se njemu javi. vjerujem da ti može složiti konkurentnu cijenu
  • kupus: imaš translate u browseru, čak i u firefoxu od ne toliko davno

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.06 Seconds

Provided by iJoomla SEO