Prvo sam pomislio kako se radi o super stvari, ali malo sam se razocarao kada sam bolje pogledao. Ocekivao sam popis kompatibilnih stvari kao npr raznih PCI/AGP kartica, PCMCIA dodataka i slicno, a kad ono mahom kompatibilni hard diskovi (!!???), USB stickovi (!!!!), tipkovnice i misevi (!!!!!!!!!!) a pod wireless stvari poput eksternih wireless routera....steta.
Upravo tako, ne želim zvučat bahato, ali ovo kao da su slagali za maloumne . \"Nemojte u vaš Twingo tankati dizel, ali možete INA benzin, pa OMV benzin, a ako ste vani može i Shell, Agip i BP...\"
Site je bezveze.... nabrajaju generički hardware koji radi na bilo čemu ...i hardware koji se može naći na guide.apple.com ...a baš sam se ponadao da se pojavila neka stranica na kojoj piše koji navodno\"PConly\" hardware radi na macu sa i/ili bez drivera, flesanja itd......
drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice [link]
drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada
Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo
Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj