17.08.2005 | 10:51
Pozdrav Gospodo!
Nisam imao pametnijeg posla;) pa sam stavio 1GB rama u MiniMaca:)
Radi se o 10483 RAM, 1GB, DDR-400 PC-3200. Proizvodjac kingmax.
Prvi utisak je bio da je Mini poletio:) Slike na ocigled puno brze otvara. Imam jednu sliku od 20mega za takve testove i nema cekanja. Klik na sliku i ona je tu. Ugodno iznenadjen:)
Otvaranje je vise nego jednostavno. Treba tanka spahtla ili tanki \"noz\" za mazanje kreme na kolace:) (doslovno!!). Spahtla se gura izmedju kucista i okvira. Postoji film:). Adresu je netko poslao prije na Jabucnjak. Nemojte se bojat upotrijebiti malo sile, ali ne previse. Ipak su to plasticni drzaci:) Kad spahtla \"potone\", to je to. Isto ponoviti sa druge strane i LAGANO sa prstima sa strane prikljucaka otvoriti MAC.
Memoriju drze dva drzaca. Stisnite ih prema van i memorija je vani. Pazljivo sa desnim drzacem jer udara u lim i ne moze se \"potpuno\" otvoriti. Kad stavljate memoriju, prvo stavite tu desnu stranu i onda gurnite lagano prstima i lijevu stranu. Sjest ce samo nakon sto vratite drzace na mjesto.
OPREZ kod zatvaranja. PRVO ide strana di su prikljucci. Dakle, lagano pod kutem stavite prvo \"zadnju\" stranu i lagano prstima lupkajte po kucistu. Kad cujete \"klik\" to je to:) sve samo sjedne sa svoje mjesto.
Odusevljen sam kako su to sve stavili na tako malo mjesta:)) da.. naravno da sam ga otvorio;)) Ima par stoseva u redosljedu koji se moraju postovati .. ako ne zelite izgubiti cijeli dan na vracanje u prvobitno stanje :<< ali nije ga problem potpuno otvoriti.
Uglavnom, preporucam stavljanje Gigu rama. Mini ce se preporoditi:))
felix