08.09.2005 | 15:30
pa da se i ja malo raspišem, ako nemate ništa protiv.
nisam baš toliko u Apple svijetu zadnje vrijeme, pa ne
znam jel taj special event bio nešto veliko il' nešto manje,
pa će se dogoditi da se začudim kako na njem nema nijednog novog računala.
činjenica je da male nove stvari koje Amerikanci i svi oni koji imaju iTunes music store jedva čekaju nama Hrvatima ne znače baš puno.
kad sam vidio iPod nano zamislio sam se kako ga tražim
po kući mrmljajući; Isuse, pa di sam ga ostavio???
sve u svemu iPod za liliputance sa flash memorijom.
vidim da ima i screen lock. to je valjda zato da drugi
ne vide da na njem imate ranije albume Britney Spears.
začuđujuće, al piše da svira glazbu. no to još stvarno nisam znao. radi sa ovim i radi sa onim. radi sa svim. i naravno da je skip free. nema toga na ovom svijetu što više nije skip free a da je novo. podržava slike. UAU! i naravno da radi sve ostale čudesne stvari koje jedan iPod može.
iTunes 5 ima new look. pomislio sam da će ovo novo izdanje
bit nešto totalno revolucionarno. mislim, ne bi ih ubilo da program naprave tako da podržava skinove i nove vizualizacije u bojama koje korisnik želi odabrati.
osim novog looka može se playliste organizirati u foldere.
dobro se sjećam toga. staviš nešto u folder i onda ne vidiš tjednima, mjesecima, a ponekad i godinama. daleko od očiju, daleko od srca. al to neka vas kod iTunesa ne brine, jer ima novi search bar. iskreno, ja se ne sjećam kad sam s tim nešto tražio a da nisam našo. jedna od novosti je i ta da ako ste roditelj koji voli slušati Eminema možete spriječiti djetetu da radi to isto dok vas nema sa parental controls.
opcije ko što su share and stream i podcasts ljudi poput mene sa dial-upom mogu zaboraviti. ne koriste vam previše niti kad nemate flatrate adsl ili nešto slično. ipak, sve u svemu, iTunes nikad nije ni bio loš. može samo biti još bolji.
možda im samo fali ideja?
motoROKR
motorola sa iTunes glazbom?
zanimljiva, ali nama smrtnicima još uvijek cijenom
tako nedostupna.
eto. to je sve od mene.
ja čekam nove Macove (mini i eMac) i PowerBookove sa G5 procesorima i 2 GHz, a vi? kad će više???