28.08.2013 | 14:08
Pozdravljam Vas prijatelji dragi...
Evo, kupih uređaj, bio sam na putu i bez neta, tako da nisam mogao odmah odgovoriti i zahvaliti svima ponaosob na savjetima.
Dakle ovako. MBP 17 mi je u startu otpala, jer čovik koji ju je prodavao otišao na put i nije ga bilo nekoliko dana u Zagrebu. Ostao mi je rMBP kao jedina logična opcija i njega sam uzeo. Ovako. Apsolutno sve što radim, testirao sam i probao. Mogu reći kako mi je malo bila frka, ali stroj bez prblema odrađuje apsolutno svaku operaciju koju sam mu zadao... od PS, ILL, pa sve do FCX Pro alata. Eksportam van gotov film u 720p i sve fluidno i čisto radi. Za moje potrebe dosta. Nisam primjetio nedostatke u Intel HD 4000 i njenih 768 MB koje uzme od 8 GB RAM-a. Stvarno nisam.
To je što se tiče snage. Glede Retina display-a, uopće nemam komentara, jer poslagao samna stol MBP 17, MBP 15, MBA, 13 i u sredinu stavio ovaj rMBP. Razlika među ekranima je ne samo očita, nego drastična.
Uglavnom, oduševljen sam i zadovoljan.
Još se jednom zahvaljujem svima na pomoći i savjetim i želim nam svima još dugog i ugodnog druženja ovdje na Jabučnjaku.