29.10.2013 | 05:00
Nakon crknuca moga pokojnoga laptopa koji je dugo vrimena kupia prasinu u bespucima izmedju dvaju zahoda mukotrpno otvarajuci fejsbUk zaspaman raznoraznin idiotarijama u jpg i txt formatu i uploadirajuci moje nadljudske slicice slikane isprid kade, u kadi, isprid solje, nekad i na solji pa i povise solje obavljajuci svakodnevni posao cak i stojecki, odlucia san se na kupnju MBaira ili iMaca. Razlog ove kupnje nisu moje osobne potribe, posto ni sam neznan koje su, vec sama potriba kurcenja i spoznaja da kad ga(njega ili njega) moji prijatelji ugledaju past ce na guzicu i popluarnost na fejsu ce mi naglo porast. Budimo realni mbair je tako sexi i najcesce bi sa njin surfa po webu zabadajuci nos u tudje zivote. iMac mi je isto napet iz razloga sta bi sa njin surfa po webu zabadajuci nos u tudje zivote. Problem je cijena. Mislim da mi je mnogo dat 11000kn za osnovni model iMaca, dok je MBair samo 10000kn i zadovaljava sve moje racunalne potribe iako neman pojma koje su to. Koji kupiti, hitno?? Fala.