23.10.2005 | 00:18
Ja toplo preporučam Maxtor one touch gotovu soluciju... Disk, je brz, kučište više nego solidni i šta je najvažnije, tih je.... Više ga preporučam od bilo kakvih posebnih diskova i posebnih kućišta (čitaj zasebnih), jer imam 3 ext. kućišta i nijednim nisam zadovoljan... U biti jedno je ok, al držim ga otvoreno, za brzo spajanje na razne PC-je, zbog brzog transfera podataka, n to samo kućište praktički je nemoguće zatvoriti... a još kakvi šarafi dolaze s njim... c.... skoro pa ih trebaš šarafiti s povećalom da bi uopće vidio gdje je šaraf.. No dobro... kao što rekoh, od ta tri kućišta, nisam baš zadovoljan je uvijek se na njim nešto rasklima... kabl ne sjedi kako spada, ventilator ne radi kako spada (sam moram mjenjati ventilator na 5.25 kućištu jer previše buči) itd... itd... sve se to naravno može dogoditi i sa već kupljenim riješenjem, al...
Evo, u Autronicu 1680 kn 200 Gb Maxtor OneTouch...
RAdio sam s dva, od kojih je trenutno jedan kod mene (cijelo vrijeme upanjen i spojen na komp, služi kao backup) i stvarno toplo preporučam, no, naravno odluka je na tebi.
Nadam se da sam barem malo pomogo
P.S.
Zasebni hdd i kučište preporučam i preferiram kad se radi o scrach disku, jer onda mi je do prostora za čim manje pare jer je to potrošna roba, a ovako na daily base korištenju više preferiram estetiku i funkcionalnosti gotovog riješenja.