Webcam? Koja?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Webcam? Koja?

22.11.2013 | 15:31
Trebala bi mi pomoć
Trebam neku dobru kameru...po mogućnosti da je Full HD ili uglavnom da ima dobru video sliku i da se može pronaći u nekoj od riječkih trgovina

Hvala
  • Sank
  • Moderator
  • 221
22.11.2013 | 15:35
To ti je bar lako zgooglati

Evo jedne 720p i jeftine i Linksu:
www.links.hr/?naziv=web-kamera-logitech-...d_artikl=102.500.052
22.11.2013 | 16:10
po čemu znaš da ta radi?
vidim da podržava WIN...ne spominje se OS X
22.11.2013 | 16:15
Kamera radi na OS X bez problema i slika je odlicna,ja sam je trazio da kupim ali nije bilo pa na kraju uzeo neku HP koja radi posao
22.11.2013 | 16:25
znači to je preporuka?

ok...onda idem po nju
  • Sank
  • Moderator
  • 221
22.11.2013 | 16:31
m_linc kaže:
po čemu znaš da ta radi?
vidim da podržava WIN...ne spominje se OS X

Za navedenu sam samo čuo da radi dobro i sa Mac OS X, a za ovu garantiram da radi jer ju imam na Mac Miniju:

www.links.hr/?naziv=web-kamera-logitech-...d_artikl=102.500.073

jedino što je ova druga i nešto skuplja.
  • Mobius1
  • Posjetitelj
22.11.2013 | 16:54
C270 radi na Mac-u bez problema...samo da potvrdim jer ju i sam koristim.
22.11.2013 | 17:00
ta mi je pre skupa
tnx
22.11.2013 | 17:09
tnx.....
22.11.2013 | 17:25
Ne kuzim? Cemu web cam na macovima? Ili se radi o mac miniju?
22.11.2013 | 17:33
Meni je trebala i dok sam koristio MBP,zaklopim laptop i spojim na Monitor.Sad sam na Mini i naravno da mi treba
16.09.2014 | 13:18
Jučer mi došla Isight webkamera za Mac mini. Puno fluidnije radi od drugih , koje sam probao. Mislio sam da ću je moći koristiti preko vanjskog diska sa Fireware 2/800 i 1/400 ulazima ali je slika jako loša. Direktno na FW radi ok, pa sam vanjski disk za sada spojio na USB.
16.09.2014 | 13:54
Čudno. Ne bi se to smjelo dešavati.

1.) Imaš li kvalitetan FW kabel od diska?
2.) Da li je moguće da i druge periferije štekaju preko tog "patch through" porta na vanjskom disku? Možda je u samom portu problem?
16.09.2014 | 14:38
Vidiš, podsjetio si me. Koristio sam njegov originalni kabel, koji sam dobio sa kamerom. Imam jedan FW400 na FW800 kabel s kojim sam ga spojio na minija, pa ću ga s tim probat spojiti na drugi FW800 port na vanjskom disku (OWC Elite AL Pro) tako da oslobodim konektor na miniju. Javim se kako je prošlo !
16.09.2014 | 16:00
Na vanjskom disku mi je rezervni butabilni ML i nakon što sve spojim i upalim i vanjski disk, za koju sekundu 1-2 pojavi se slika kamere i nestane. Nisam probao vaditi disk, ali pretpostavljam da LM kod starta "pregazi" kameru.
1. Kabel (FW) je originalni sa vanjskim diskom i inače radi bez problema.
2. Čini mi se da to nije predviđeno za takovu kombinaciju.
Bitno mi je da kamera radi, a ostalo ću srediti.
Kad ulovim vremena možda još isprobam koji kabel ili varijantu. Fala !
16.09.2014 | 16:25
FW se slaze u lanac i ima konacnu duzinu 4,5m, konacnu struju.
Ugasi disk i mislim kako bi trebala kamera raditi.
Oba porta na disku moraju biti dvosmjerna.
16.09.2014 | 16:57
@ žabac, to mi je sve na kupu. Prvo sam probao kameru s njezinim kablom (FW400) na ugašeni vanjski disk i slika je očajno loša, mutna, niske rezolucije. Nabavit ću adapter Thunderbolt na FW ili Thunderbolt na eSata pa si time riješiti stvat jer mini (2012) ima jedan TB i jedan FW port.
A kamera mi je samo takva.
18.11.2014 | 17:09
Riješio sam sa adapterom FW400/800 i sad je OK. Izgleda da me je zezao FW kabel400/800 jer mi je snjim skroz crklo. Adapter u Čipoteci košta 20kn. Jedino sam napravio nosać za kameru na monitoru. Slika sa njom je osjetno stabilnija nego sa ostalim Web kamerama. Jedino joj je potrebno svijetlo, jer pri slabijem ima lošiju/zrnatu sliku.
18.11.2014 | 17:48
Logitech C270 provjereno radi na Miniju 2012 (Yosemite 10.10.1)
18.11.2014 | 18:13
Radi iGenius eFace 2050AF bez problema na svim OSovima ali nema prekidać kao iSight. Ugasiš i zatvori blendu. Teoretski nema šanse da ti netko upadne i koristi kameru.
18.11.2014 | 18:46
Mobius1 kaže:
C270 radi na Mac-u bez problema...samo da potvrdim jer ju i sam koristim.

Potpisujem, radi bez problema na 10.9 i 10.10 bez ikakvih drivera samo ustekana i radi.
19.11.2014 | 11:32
e sad da sam sebe demantiram, jucer sam pricao preko Face Timea i mikrofon na C270 proizvodi cudnu modulaciju zvuka (pajo patak na heliju)? ima li jos netko slicnih problema?

S druge strane Skype radi perfektno....
19.11.2014 | 11:50
papittovenga kaže:
e sad da sam sebe demantiram, jucer sam pricao preko Face Timea i mikrofon na C270 proizvodi cudnu modulaciju zvuka (pajo patak na heliju)? ima li jos netko slicnih problema?

S druge strane Skype radi perfektno....

Ja redovno pricam preko skype i c270 radi odlicno kao i mikrofom a za face time ne mogu potvrditi jer nemam s kime pricati preko njega...
26.11.2014 | 11:53
Meni se takodjer desava na FaceTimeu "Pajo Patak helij efekat", ali ne uvijek...Skype, Viber sve ide odlicno, jedino FaceTime ponekad zna zezati...I kada sugovornika preko FT-a cujem ubrzano u "Pajo Patak helij" oni mene cuju usporeno i duboko
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.37 Seconds

Provided by iJoomla SEO