Multifunkc printer
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Multifunkc printer

27.12.2013 | 22:59
Pozdrav svima,

vjerujem da svi imate na stolu i printer , pa bi se ova tema mogla brzo i popuniti dobrim odgovorima.

Znači kupujem printer koji ima funkciju scan, print i photo .

Do sada sam koristio epson px700w - zadovoljavajuć software za mac, printer sam 2x ispraznio i sada je stao, evo treće boje su u njemu nove novcate, izgleda se zmazala glava
koja se ovako bez nekog rastavljanja i ne da baš očistiti, tako da ne kemijam previše odluka je kupiti novi.

Znači Epson vjerojatno više ne bi, Canon mi je trenutno prvi u razmatranju ali tu sam da poslušam komentare, najbitnije je ispis slika, scan mi treba jer tu i tamo imam nešto
ili sa scan ili fotokopiranje.

Bitno mi je da se boje mogu lako kupiti zamjenske, da nisu skupe, da mi se isto sa novim neće desiti - ne koristim ga puno pa čitaj 100 slika godišnje i nešto kopiranih stranica,
te da ima dobru podršku za mac - ( software za slike ) , i naravno da je mrežni ( wi-fi nebitno )

Svaka korisna info dobrosošla.
27.12.2013 | 23:14
kada crkne moj, ne kupujem ga vise, samo stres zadaje. ravno u kopirnicu neka se oni stime zezaju. my two cents worth haha
27.12.2013 | 23:17
Zato ne bi davao puno love , nije mi nikad problem ispisa jer na poslu mogu isprintati ako baš i trebam, no puno puta mi treba hitno nekaj skopirati od dokumenata ili bi izradio fotku - tako da mi je potreban.
28.12.2013 | 00:10
damba7 kaže:
Do sada sam koristio epson px700w - zadovoljavajuć software za mac, printer sam 2x ispraznio i sada je stao, evo treće boje su u njemu nove novcate, izgleda se zmazala glava
koja se ovako bez nekog rastavljanja i ne da baš očistiti, tako da ne kemijam previše odluka je kupiti novi.

Nisam dugo koristio epsona, ali nekad je Epson imao obratnu filozofiju od HP-a. Kod HP-a se bitan dio glave mijenjao sa svakom patronom tinte pa je zato patrona bila skupa, a Epson je nudio posebno patrone tinte, a posebno glavu (također kao potrošni materijal kojeg je korisnik mogao sam zamijeniti). Provjeri.

Bitno mi je da se boje mogu lako kupiti zamjenske, da nisu skupe, da mi se isto sa novim neće desiti

Prilično sam uvjeren da ti je baš u ovom problem. Ako inzistiraš na tome da kupuješ jeftinu zamjensku boju (ili daješ patrone puniti), mislim da će ti se s bilo kojim isto desiti u kratko vrijeme.

Ne kažem da nijedna zamjenska patrona ne valja, ali ako inzistiraš na tome da kupuješ najjeftinije... Ja isto koristim zamjenske patrone, provjerenog proizvođača, ali npr. ne igram se više s dopunjavanjem potrošenih (ta ekipa šteti tako da sama mućka boju iz koncentrata pa tu bude svašta, grudica, mrvica...).

Inače sam ja prvi koji zastupa stav da u većini slučajeva platiti original ne znači platiti kvalitetu, nego ispasti budala jer se u pravilu radi o istom proizvodu kao što je i onaj "neoriginalni" i nekoliko puta jeftiniji. Međutim, u slučaju tinte za ink-jet, razlika u cijeni nije dovoljno velika za rizik koji preuzimaš.

Moj bi ti savjet bio, ako ti je originalna tinta za ink-jet skupa, radije sada odvoji više novca pa kupi color laser printer-scanner. Košta više, ali kod lasera zamjenski toner ne može oštetiti printer. Može ti samo rezultirati lošim otiskom (kao i zamjenska tinta). A i - u tvom režimu korištenja, jedna patrona tonera će ti trajati puno dulje, nego jedna patrona ink-jet tinte.
28.12.2013 | 00:24
Kažu da je kod inkjet printera paradoks u tome što nije preporučljivo da dugo stoji bez korištenja, dakle treba ga češće koristiti - a u tom slučaju je laser bolji. Nekako se i moje osobno iskustvo poklapa s tim.
28.12.2013 | 00:30
Kupovao sam orilink tintu - svi su ju hvalili - razlika u cijeni je oko 500kn, obzirom da je razilka kupiti 6 komada za 600 ili a 120 jasna, mislim da kupovina orginalne tinte definitivno odlazi u zaborav jer po toj računici printana slika bi me koštala 20kn, dok je 1.5kn u kopiraonici....

Laser printer , scaner i još photo printer - mislim da mi se ne isplati, jer sam i naveo da isprintam stotinjak fotografija i par listova godišnje, računica bi mi bila preskupa jer meni se prije isuši boja nego ju potrošim - najbolje tj najekonomičnije rješenje mi je ubosti nekaj za 500-600kn i peglati sa zamjeenskom bojom, jer sve iznad mi je onda jednostavnije ići u grad i slike razvijati.
28.12.2013 | 02:15
No, dobro, to je svakako tvoj izbor. Ali ne čudi se što ti printer tako brzo rikne. Po mom mišljenju, svejedno ti je koji ćeš kupiti jer će ti svaki jednako brzo krepati.
28.12.2013 | 08:36
Problem kod svih printera je planirana obsoleszenza tako da će, bez ikakvog razumnog razloga, nakon od proizvođača zadanog vremena svaki riknuti.
Šta se boje tiče, ja samo koristim zamjenske (ne pada mi napamet praviti budalu od sebe) i rade dobro. Kod multifunkcionalnog pisača bi trebalo pogledati šta se nudi kod Xeroxa jer oni sad upiru u široku potrošnju tako da ću ja, kad moj rikne svakako kod njih pogledati.

To da u se print outsourcingira je kod mene nemoguće, u kratko vrijeme mi treba neki print i bilo bi prekomplicirano svaki put u kopirnicu. Kad bi tako nešto bilo ugradivo u rutinu s malo logistike, to bi bilo genijalno.

Možda bi to bio izazov za novi Buisiness da organizira print sa dostavom (biciklima) ili tako nešto. To bi uz malo startnih poteškoća sigurno išlo.
28.12.2013 | 11:15
Kombinirke su pušiona!
Ispod prosječan foto printer, još lošiji skener. Ako nešto od tog rikne, moraš sve mijenjati.
Ja gledam neki od "L" modela EPSON-a (imam Canon i550 i HP OfficejetPro K550 - to su obični printeri). Canon je odličan, a HP je smeće (dobio ga polovnog jer je stari vlasnik popizdio).
Izbjegavati HP ako "iz svog žepa" kupujete timte i glave (kod ovoga su odvojene). Canon je doduše prastari printer, ali radi i dan danas kako treba čak i preko AirPortExpress-a.
Za skener preporučan svakako onaj s LED lampom (CCFL se rijetko nađe, ali tek toliko da se zna). Plošni skener NIJE skener za skeniranje filmova, bez obzira što imaju tu funkciju. Za filmove su ili "drum" skeneri ili specijalizirani skeneri.
28.12.2013 | 14:08
ja ću u ne tako dalekoj budućnosti ići u nabavku multifun. printera, ali sam upravo odlučio da inkjet neće biti. Već više od 7 godina koristim lasere i nikada nemam nikakvih problema. Pogotovo ne ovih koji se navode tu. Ja idem na dugoročniju investiciju pa će biti laser multifun. uređaj. HP ili Samsung još nisam odlučio.
28.12.2013 | 15:11
Imam epson ( zapravo osvojio sam ga na jednom foto natjecanju)
PX830FWD i ok je, sve radi.
A tinte sam jednom do sada mijenjao, (uzeo zamjenske, svih 6 kom, 126 kn)
28.12.2013 | 16:12
tino1 kaže:
To da u se print outsourcingira je kod mene nemoguće, u kratko vrijeme mi treba neki print i bilo bi prekomplicirano svaki put u kopirnicu. Kad bi tako nešto bilo ugradivo u rutinu s malo logistike, to bi bilo genijalno.

Možda bi to bio izazov za novi Buisiness da organizira print sa dostavom (biciklima) ili tako nešto. To bi uz malo startnih poteškoća sigurno išlo.

Imaš sad ekipe što iznajmljuje printere po firmama. Do nekog limita mjesečnog broja stranica je paušalna cijena, a preko toga plaćaš dodatno svaki list. Za one koji printaju puno, a opet ne kao štamparija, ispada isplativo jer nemaju trošak servisa i imaju uvijek zamjenski printer kad im se ovaj pokvari.
28.12.2013 | 17:01
Outsourcing printera je normalna za velike kompanije jer se zbilja isplati, napravio sam studiju uštede na mojih 300-tinjak u firmi....no druga je to tema....

Ovo za doma je drugačije, treba ti print sada, scan sada, fotka sada....kako svi izgleda programiraju da traje 2 god, mislim da je i iza neisplativo popravljati kad je printer 500kn a popravak 450kn...tako da je glupo platiti više, za ovaj sam dao 1500kn na akciji kad je koštao 1900kn, po proračunu isplativosti, kažem slika me koštala 20kn - tako da gledajući racionalno 600kn je plafon koji mi treba.

HP sam otpisao, ne samo radi glave nego i kvalitete jer se HP pokvario u svim segmentima....Epson sam isprobao i naletio na sajt servisa gdje kažu da jako odlaze ali može se produžiti vijek trajanja na način da se uvijek printa sporo i u najboljoj kvaliteti....Canon svi hvale.
28.12.2013 | 18:56
Moja iskustva s all-in-one printer/skenerima su loša. Radije biram sve odvojeno.
28.12.2013 | 19:56
Epson je izbacio novu seriju Ink Tank pisača koji su u startu nešto skuplji, ali zato nude mogućnost nadopunjavanja tinte i to originalnim bočicama čija je cijena cca 80-ak kuna, tako da trenutno pružaju zaista najjeftinij ispis.
Sad je samo pitanje s obzirom na relativno mali ispis, da li ti se to isplati ili ne.
Osobno ne preferiram multifunkcijske uređaje, više volim odvojeno.
Koristio sam Canon i550 kojem je zapekla glava nakon što se nije koristio dva mjeseca. Nakon toga sam nabavio Epson Stylus Foto printer R220 koji je i dan danas u funkciji iako se zaista jako rijetko koristi. Nedavno sam ga koristio jer sam frendu printao 50 komada CD-a (ovaj printer ima mogućnost ispisa na CD-e). Koristim isključivo zamjenske tinte, a cijena jedne tinte je cca 9 kn (MaxNavia). Orink tinta mi se nije pokazala baš dobrom, s njom je bilo puno problema, od razlijevanja tinte nakon što se skine zaštitna folija, do lošeg ispisa i začepljenja ispisne glave.

Epson ink tank - nešto više o tome na sljedećem linku:
www.epson.hr/hr/hr/viewcon/corporatesite...z_ac=1&WT.z_ap=0
29.12.2013 | 00:18
Da vratim na kolosjek ovu temu

Ne treba mi profi skener, ni laser a niti superkvalitetan scan - razlog - skeniram dokument, osobnu , ugovor ili tako nešto što mi treba tek toliko da je čitljivo....slike isprintam za pogledati da dam bakama, djedovima da si vide unuke i zaljepe sliku na frižider .

Sve vezano za profesionalnost imam na poslu, dakle za po doma mi treba, printer od 600kn, da je boja 100-200kn, da ga ne moram baciti u smeće za godinu dana, printam 50 stranica i 200 slika godišnje .... razmišljam o canonu 5450 ili tako nešto neki mx395 sam isto vidio u tom cjenovnom rangu...ima ko tako nešto, dostupnost boja itd?
29.12.2013 | 00:42
damba7 kaže:
Da vratim na kolosjek ovu temu

Ne treba mi profi skener, ni laser a niti superkvalitetan scan - razlog - skeniram dokument, osobnu , ugovor ili tako nešto što mi treba tek toliko da je čitljivo....

Meni je ta takve stvari jednostavnije i praktičnije fotkati mobitelom. Imaš za iPhone i Android aplikaciju (pače, nekoliko njih) koja ti odmah i korigira sliku tako da bude ortogonalna, reducira paletu da poveća čitkost, itd... Puno brže i jednostavnije za bilo što gdje kvaliteta nije bitna, nego tek toliko da je čitko. I košta par dolara.

slike isprintam za pogledati da dam bakama, djedovima da si vide unuke i zaljepe sliku na frižider .

Ja mislim da ti i dalje ispadne jeftinije da to isto napraviš npr. preko Tisak foto album online i još upišeš njihovu adresu, sve za manje od 2 kn po fotki.

Sve vezano za profesionalnost imam na poslu, dakle za po doma mi treba, printer od 600kn, da je boja 100-200kn, da ga ne moram baciti u smeće za godinu dana,

Mislim da su svi ti uvjeti koje si zadao - nespojivi.
29.12.2013 | 01:06
I moj slučaj. Prije cca 2 godine za 300-400kn kupio HP Deskjet 2050, uglavnom iz sličnih potreba. za sada funcionira dobro a tinte su između 100 i 200kn. Radi na Mac i Windows.
29.12.2013 | 03:03
Provjeri nove HP-ove modele iz Advantage serije, ili nesto od Epsonovih Ink Tank modela. Epsoni su malo skuplji ali zato imaju ispis i do 6000 stranica iz jednog cartridgea (tocnije to vise nije cartridge, nego bocica boje) koji kosta cca 60kn. Dok kod HP-a cartridge kosta cca 70 kn i ima kapacitet ispisa 400 stranica.

HP

Epson
29.12.2013 | 12:30
To sa sustavom bočica su imali printeri i prije, samo što si to sam morao ugrađivati, dok sada to ide serijski - CISS....samo kaj je takav printer 1200kn što je na kraju duplo više od onoga što dajem

No, u međuvremenu sam naletio na nešto što mi se čini OK - postoji zamjenska boja i to dobra, ide 5 punjenja pa se tako može zamjeniti i svaka zasebno boja, postoje XL punjenja, navodno su zadovoljavajuće fotke, ima skener a i dobar printer....sve u svemu nekih 720kn se kreće cijena - Canon PIXMA MG5550 , ima model i za 530 , to je 2 modela niže, no on ima 2 patrone što je malo koma jer ako ode cyan a margenta je na pola, mjenja se sve a i nema display što može biti potrebno kad se nabrzaka kopira nekaj a komp je ugašen.

Ima ko kakvo iskustvo sa takvim Canonom?
04.01.2014 | 01:02
Evo na kraju sam uzeo Canon Pixma IP7250 - mogu reči slj - nemojte ga uzimati tj ako ste prije imali koma printer onda OK, ali ja sam imao super injet printer koji je bio puno brži,
slike definitivno duplo bolje, software je nebo i zemlja, isprintati CD je prvi puta nauka od 2 sata....tako da ako se dvoumite između Epsona i Canona, po mojem iskustvu Canon je
definitivno bolji izbor, ne samo što se tiće printera nego softwarea, npr cd print budem morao raditi preko windows stroja jer ovdje to fakat ne radi nikako, slike ono kaj je na ekranu,
nema veze sa onim kaj se isprinta - inaće pazim jako na kvalitetu slike jer imam i dslr i L leće , tako da je to oštro i puno boja, na papiru - žali bože.

Eto ako sam kome pomogao oko dileme, pogledao sam brdo testova i reviewa i zaključio da je ovaj printer best buy - 530kn inaće, što vjerojatno i je ali nije za mac, a slike moram
probati sa canon papirom nekim boljim jer sada imam epson glosy, sjećam se dok sam stavio HP u epson, da su slike bile očajne, tako da se taj dio još i otkloni.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.01.2014 | 08:56
Ja imam multifunkcijski Canon Pixma MG6150 već skoro tri godine i odlično mi radi sve na Macu, od skeniranja, printanja slika i printanja na printabilne CD/DVD uz pomoć Canonovog softwera za Mac. Ja sam "budala" prema nekima ovdje jer kupujem isključivo original tinte, ali zato u sve tri godine nikada nisam imao problema sa ispisom, čak ni nakon jedno četiri mjeseca neprintanja. Osim što mu povremeno moram napuniti ladicu s papirom i jednom do dva puta godišnje promjeniti tintu, to je uređaj za koji ni ne znam da postoji dok mi ne zatreba
04.01.2014 | 10:10
Ne znam da li si vidio Epsonov software i usporedio ga sa Canonovim?
Stvar je još da kad si npr u printanju labela za DVD onda kad stisneš print imaš još 5 poruka da odradiš do samog printa, zatim nakon svega moraš na kraju tek staviti ladicu sa DVD-om, ako staviš slučajno prije, onda printer
ne zna kaj da radi, u početku sam naletio na greške - onda sam surfao i vidio da ljudi po forumima pišu da je to normalno kod Canon:

Support Code : 1851 Printer cannot be ready because its inner cover is open.

Npr ta poruka se javi ako si cady ladicu gurnuo prije printanja, onda cijela procedura iz početka, ubaciti sliku u label CD-a je nauka koju nisam onako na brzaka uopće skužio....
Tako da sve u svemu ovaj printer u odnosu na Epson PX-700W je ogromna razlika - mislim nisu ni isti rang ali software od Canona me užasno razočarao.

E sad, ako neko zna dobar software za printanje slika, da je jednostavno, ubaciš slike i klikneš print i da me još 5x ne pita za stvari
04.01.2014 | 13:48
Sad na kraju, mjesas Canon i Epson. Koji si kupio i koji ne valja?
Za fotografije (ako si skrt) kupi sublimacijski printer, kombinirka nije za fotke.
04.01.2014 | 15:56
Canon sam kupio

Meni treba za povremeno brzo da izbacim sliku , ali moguće i za A4 nekad , neisplativo je bilo šta drugo kupovati jer ispis slike me košta ko 5 u foto studiju, i ovako je skuplji nego da ih radim vani.

Software od Canona je koma, tako da tražim neki jednostavan i dobar, da učitam fotku i kliknem print a on da izbaci sliku bez 5 pitanja još...ima snapshot npr, ali on nema mogućnost 13x18 printanja

Inaće prije sam na multi photo printeru imao super kvalitetu fotki, zadovoljavajuće su bile - pošto meni treba fotka za podjeliti nabrzaka tu i tamo , vjerujem da i ovaj Canon bude dao dobru sliku, samo
da kupim papir koji mu paše, Canon papir u Caon printer, super glossy i biće OK slike
05.01.2014 | 12:09
od puno korisnika koji su probali multifunkcionalke od canona i HPa svi su mi rekli da s vremenom polude, da crkne komponenta koja je popravak skuplji od vraga itd...

nego,
ja koristim lasere godinama, i u ordinaciji i doma, wifi AirPrint podrzani i odlino radi,
mislim da je hp 1102w

scanner neki canon jeftini za 200kn, radi vec 5. godinu lol.
05.01.2014 | 12:30
Samo da sa nasovezem. Moj Canon i550 radi preko Airport expressa ali ne mogu ocistiti glave vec ga moram spojiti drito na komp. Toje jedina mana.
05.01.2014 | 15:39
Trebao sam Epson ipak uzeti ali nisam znao da je ovaj software toliko baš i loš i da je printer jako spor a kao brz je

Budem pronašao dobre programe i mislim da sa tim budem rješio neke stvari....ispis A4 me puno ne zanima jer imam laser i u boji i mono, tako da je to manje važno, mada taj dio posla jedino radi super....največi je problem software koji je onaj uz printer jako loš tj puno je lošiji od epsonovog, a sad boje i kvalitetu budem vidio, kako ne printam puno, vjerojatno printer bude i riknuo za 2 god tj osušila se glava, pa onda u toj varijanti je 530kn
dobrio uložen novac, sve preko bi bio brutalno skup ispis
05.01.2014 | 17:28
Ali kakav program spominješ, ja imam isto Canon i NEMAM program za printanje samo driver.
Nisam uspoređivao, ali opcijama je sličan onome na WIN, jedino izgledaom nije.
Probaj samo driver ostaviti, a "program" ya printanje makni.
05.01.2014 | 20:05
pa program ne moraš koristiti ako nećeš, tako da je nebitno .... zato i tražim neki dobar program ..... na laptopu žene sam stavio samo driver jer njoj ne treba ostalo....

slike printam iz ugrađenog programa u osx - preview i puno bolja je i boja i sve nego iz Canonovog programa, za CD label print tražim dobre programe, našao sam ih par .... scan preko moba bude

Tako da se bude sve riješilo OK, ALI kad kliknete print, printer još 2 min traži sam sebe, rošta, pomće boje , uvlači, zavlači, mislim čovjek ode van i napravi si sliku i vrati se prije nego printer isprinta sliku - UŽASNO spor, evo frend mi kaže da na poslu ima isto Canon i da je tako kako je, ali imaju i Epson i da je puno bolji - tako da ako neko kupuje onda da zna kak stoje stvari
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 4 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.45 Seconds

Provided by iJoomla SEO