05.01.2014 | 17:10
razmisljao sam sto da odgovorim...
Prvo, ne citaju i ne prate svi ove ili slicne stranice, zbog raznih razloga. Mislim da ovako profesionalno odrađen prikaz i testiranje novog Mac Proa mi sami ne bi znali provesti - a ako bi i znali, to ne radimo iz dosadasnjih primjera.
Drugo, nije lose, uz dopustenje prenijeti zanimljivosti za one kojima engleski ne lezi u cijelosti. Vjerujem da je takvih malo, ali barem osvrt na takav clanak s naglaskom na najvaznije elemente i kratkim sadržajem na hrvatskom jeziku doprinjeo bi educiranju nasih citatelja oko teme, koju mozda sami nisu ili ne bi cijelu procitali.
Time se radi usluga citateljima i clanovima jabucnjaka.
omogucuje se ukljucivanje mladjih ili voljnijih pisaca u rad jabucnjaka.
Pouzdano znam da mnogi engleski siteovi uz postavljanje linkova na njih daju dopustenje drugim siteovima na drugim jezicima da objavljuju novosti vezane uz njihove clanke, a to vjerujem i vi znate.
Polazeci od te dvije cinjenice, ne vidim razloga za to da na jabucnjaku ne vidimo malo vise i cesce novosti iz svijeta koji nas zanima, a za koji nemamo dovoljno revnih i voljnih autora da svakodnevno objave nesto od zanimljivosti.
Zanimljivosti svakako ima, ako ne dnevno, onda barem tjedno..
ako smo u obiteljskom okruzenju, onda slobodno mogu reci da mi se ne svidja osvrt na moj post u kojem pise da se ne vidi svrha mojeg posta - ako je jedan clan jabucnjaka u tome vidio nesto zanimljivo sto zeli procitati, onda je samo to dovoljna vrha - ili bi trebala biti?
malo out of box misljenja nikada nije na odmet.