08.01.2014 | 15:40
Zašto ste svi toliko protiv te Retine? Pa i da gleda u eksterni monitor, kada će gledati u laptop imat će hebenu sliku. Osim toga, nisu li i monitori krenuli 4K putem?
Da su u Appleu prvu pošiljku zahebali sa tim lošijim LG ekranima, jesu. Ali, ima i burn in kvarova na iPadima, iPhoneima, iPod touchevima - sve ovisi koliko te po_ere... (Provjereno znam od prijatelja iz iStyle servisa, kao što znam da su im ghosting Retine najviše dolazile par mjeseci nakon što su ih počeli prodavati, dok danas sve manje i manje - znači valjda je i LG napravio nešto po pitanju ghostinga).
Osobno mislim da nisam pogriješio odabravši Retinu, iako sam imao ghosting - a velike su mogućnosti da ću ga imati i opet. Zato ću uzet Apple Care i to će mi taj problem riješiti na dulje staze... Držim da će mi taj lap trajati dugo, i istina je i po meni što drlovric kaže - nakon tako dobre slike čudno se vratiti na lošiju.
To je i razlog zašto novi Mac Pro nije izašao s monitorom kao dodatnom opcijom. Napravit će ga, ali će ga sklepat tako da će izgledom pasati k'o saliven cilindričnom obliku kučišta, i garant će biti 4K.
Prema tome, ako čovjek ima 15 tisuća kuna, šta da uzme - Alienware i sklepa Hackintosh?