11.01.2014 | 20:15
smayoo kaže:
Folija se deformirala, mislim da nema nade. Ja bi ti predložio da si privremeno nabaviš neku jeftilenku iz lokalnog informatičkog dućana dok ne uvrebaš da netko opet prodaje na E-bayu opet to što te zanima. Jer za tako mali novac je nećeš ni u jednom službenom trgovačkom kanalu naći.
Mislim da sam uspio nesto, iako cu sigurno tu i tamo skicnut na ebay da vidim jel se moze kakva naci jeftino.
Stavio sam ju na radijator na 2 sata. Sad radi. A sigurno nije nista proliveno po njoj bilo. Mozda se grijanjem i hladjenjem nesto sto se bilo 'taknulo' sad odspojilo.
Inace, skidao sam malo i tipke i kad sam vracao konacno promijenio iz qwerty u qwertz.
Moram sad to i na laptopu napravit. On, iako ima nase znakove, takodjer ima y gore. Naravno, ja sam promijenio s Ukulele da mi z bude gore jer tak tipkam, sto onda zbunjuje 'posjetitelje' na kompu.
Frendica ide u SAD u 3. mjesecu, mozda da mi ona dofura, 50 dolara nije velika cijena. Znam da se moze narucit international laptop za dostavu u neki apple store, nadam se da moze i tastatura, jer onaj njihov enter i veliki lijevi shift ne mogu smislit.
Hvala na pokusaju pomoci.