24.11.2005 | 09:50
krugoval je napisao:
zbog ovog prvog. ja se isprićavam kreši i več sam mu zahvalio na novom ipdou i opet mu zahvaljujem i opet mu zahvaljujem x 100. Ja sam bio toliko ljut zbog ovog s baterijom (ono 18 ili 12 h playbacka) da sam skroz zaboravio uputiti na štetu. opet sorry krešo. i bio sam jako ljut zbog onih 180 kn što sam trebao platit makar su mi u powercomovom dučanu rekli da netrebam platit jer svako testiranje, gledanje i prćkenje po ipodu osim otvaranja spada pod garanciju.
Znaci, napravio si s iPodom kvar koji obestecuje garanciju, i koji moze *vrlo vjerojatno* biti uzrok tvog kvara. Kad ti kazu da ces popravak i inspekciju morati sam platiti (jer si uspio uredjaj ostetiti na nacin da je garancija nevazeca!), onda udri drvlje i kamenje, i onako bezobrazno napadas ljude, a \"zaboravis\" spomenuti sitnicu da je iPod bio izubijan kad si ga poslao u servis. I onda ti ljudi priznaju garanciju (iako te komotno mogu odjebat), i onda se ovako pet puta u jednom postu ulizujes covjeku, kojeg si 3 posta prije popljuvao. A na kraju ti je izasao na ruku.
Vidis, Apple servis u hrvatskoj ima svojih problema. I postoje konkretne situacije kad se konkretni kvarovi ne priznaju. Ali ljudi koji su u *takvim* situacijama nemaju kredibiliteta, jer ga ruse ovakvi mulci koji ocekuju pravdu tamo gdje je ne zasluzuju.
Zamisli malo svoju situaciju u drugom svjetlu. Zamisli da imas auto, zabijes se u stup, i onda vristis na servisu da ti je pukao prednji far, i da auto ima dvije godine garancije, i nek izvole besplatno promijeniti prednji far!!!
Poanta price:
Nauci se paziti svoje stvari, i nauci se traziti pravdu samo tamo gdje je zasluzujes. I jos nesto... nauci se priznati kad zajebes, i pojesti vlastite fekalije. Mozda neces jednako dobro proci u zivotu, ali ces se osjecati puno boljim covjekom.