Apple akcije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Apple akcije

25.01.2014 | 01:16
Odmah na pocetku da se ogradim od vrištanja ako mi je promakla tema i zamolim da mi se privatno posalje link na temu gdje se stavljaju obavijesti o Apple akcijama u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

... i ako nema da se ista tema formira na vidljivom mjestu.
25.01.2014 | 02:05
Nemamo takvu temu. Ako je želiš, slobodno je formiraj.
25.01.2014 | 09:34
Mozemo temu staviti samo na neko vidljivije mjesto da s vremenom ne padne, ako moze biti u rangu s faq (gdje kupiti ram, bateriju, ... i tu da budu i akcije).

Smayoo odradi to ako mozes. Thx.
25.01.2014 | 20:51
A što da stavim na sticky? Ovaj naš razgovor? Zašto?
Ako imaš informaciju o Apple akcijama u Hrvatskoj, napiši post. Ako vidimo da se "primio", tj da ljudi i dalje dopisuju uvijek aktualne akcije, stavit ćemo temu da bude sticky. Kakve svrhe ima staviti sticky temu koja ima informaciju o nekoj trgovačkoj akciji koja je davno prošla?
25.01.2014 | 23:02
Da se ubacim kao Apple Reseller profesionalac...

Generalno "akcije" kod Applea su rijetke jer je politka kompanije da čvrsto drži vrijednost svojih proizvoda, pa tako i cijene, a ako i dođe do sniženja, a to se događa rijetko, onda je to trajno, a ne neka privremena "akcija". Apple se drži načela just-in-time kod proizvodnje, logistike i prodaje, pa tako uvijek ima izuzetno niske zalihe, pogotovo kada se zna da je neki proizvod pri kraju svojeg ciklusa.

Ono što se zna dogoditi u manjim zemljama, gdje je Apple prisutan putem zastupnika, jest da se prilikom objave novih modela Apple trgovci rješavaju tekućih modela koji su se zatekli na lokalnom lageru, pa tada njih ponude po nešto nižoj cijeni, ali iz mojeg iskustva nikada to ne bude nešto spektakularno, a obično se radi o svega par komada što se onda brzo proda.

Zadnja "akcija" koja je bila vrijedna spomena je bilo kada smo povodom iParty događanja na Jabučnjaku imali akciju u kojoj se najnoviji iMac 27" model nudio članovima Jabučnjaka po praktično ulaznoj cijeni za naše trgovce +1 kn. Tada je više naših članova to iskoristilo, ali nakon toga ne pamtim nešto gdje se neki Mac nudio super povoljno.

No, tvoja inicijativa je svakako pozitivna i možeš pokušati, pa ćemo, kao što Smayoo kaže, vidjeti hoće li se "uhvatiti"!
26.01.2014 | 02:27
Hvala dpasaric na objasnjenju, ako ce biti neke akcije tu ubacimo.
26.01.2014 | 11:41
Da, Apple akcije su rijetke... Nažalost... Tu i tamo se neka dogodi, kao ona u HGSpotu prošli tjedan.
Sjećam se da je i iStyle, barem tu u Zagrebu, prije par godina znao imati rasprodaje starih i demo modela. Ljudi su znali stajati cijelu noć pred dućanom u Vlaškoj ulici kako bi se dokopali, naprimjer, iMaca starog pet, šest godina koji je uz to bio i izložbeni primjerak...
26.01.2014 | 15:48
Ja sam u iStyle nabavio prvi Retina model 2012, prošao je možda koji mj. od kad je laptopo izašao. Imali su 10% popusta dva dana na sav asortiman, staro i novo! Tako da tu i tamo imam popusta samo treba naletiti.
27.01.2014 | 16:56
Borostef kaže:
Sjećam se da je i iStyle, barem tu u Zagrebu, prije par godina znao imati rasprodaje starih i demo modela. Ljudi su znali stajati cijelu noć pred dućanom u Vlaškoj ulici kako bi se dokopali, naprimjer, iMaca starog pet, šest godina koji je uz to bio i izložbeni primjerak...

Što se tiče HGSpota, oni su prevara, naprave oglas i reklamiraju, ali nigdje ne napišu da se radi o po JEDNOM primjerku tih modela.

A u iStyleu su bili barem otvoreni i korektno su napisali što točno imaju, koliko toga ima i koliko košta. Udruga za koju volontiram se stala u red i uzeli su iMaca 24 iz 2008 za 3000 kn, ako se dobro sjećam. Znači tada je to bio cca 2-3 godine star stroj, makar demo... Koristi se još uvijek, kao nov, bez zamjerke.
28.01.2014 | 05:01
Mene zanima sljedeće. Pošto sam dosta na relaciji London - Zagreb, često posjetim njihov dućan u Reagent streetu i ono što sam vidio je mogućnost financiranja kupovine, odnosno, nešto slično Zubakovom najmu vozila.

Evo link
store.apple.com/uk-business/browse/campaigns/macleasing

Ima možda tko kakvu informaciju da li bi ovo moglo doći u Hrvatsku?
Jako zgodna stvar i mislim da se isplati, pogotovo za profesionalce.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.38 Seconds

Provided by iJoomla SEO