30.03.2014 | 18:04
Vanjuška kaže:
HP1025nw - Zvuči zanimljivo, OS X podrška, manje dimenzije, ima wifi pa valjda i Airprint podršku, a duplex, valjda ima i neku nadoplatu za to
Idem provjeriti, hvala na ideji.
Citirtam sam sebe - gledam na HP siteu, nema toga više. I idem po onim njihovim tablicama, označavam što mi paše i dobijem printer koji sam i prije izvukao jer mi se čini savršen, ali... 1,5 cm je PREVISOK i ne stane mi pod stol, a drugdje ga nemam gdje staviti. Damn.
www.shopping.hp.com/en_US/home-office/-/...color-Printer-M451dw
Idem gledati dalje,
HP otpada tom logikom, makar je navedeni printer izvrstan.
Canon - nađem printer pravih dimenzija, no nema duplex. Wifi nazivno podržava, no nigdje ne piše da li to podrazumijeva i Airprint ili što.
OKI - nađem lijepi malen printer, ima duplex, dobru podršku, ali nema wifi. OK, mogu preko Printopie složiti, ali nije mi to cilj da kompliciram.
Kyocera - kažem sebi, ma hajm i tam i ima sve, lijep je, duplex, mreža, airprint, al opet prevelik, minimalno 40 cm visine.
Epson je u kurcu, samo inkjeti, laseri su im bzvz - nađem savršen po svemu, da bi skužio da je CB. Onih par kolor lasera, hm.
Lexmark - jednostavno nemaju male kompaktne kolor pisače. Čudno.
Brother - nikad vidio jedan na djelu, ali u OS X je od prvih dana i voila, ima sve. I veličinu i Airprint i mrežu ali nemaju svi modeli duplex, a tamo gdje kaže da ima, nevidim u specsima. Loša web stranica definitivno...
Xerox - nema ništa za kućnog korisnika
Samsung - skeptičan prema njima, al hajde da vidimo. Muči me to s tonerima, nisu jeftini, i čeka ih se, al bože moj. I jebemu, CLP-680ND ima automatic duplex, ostala 4 imaju manual - što je to uopće manual duplex? OS 10.9 je podržan, dimenzije su ono taman, al nema Airprint, dok CLP-415NW ima kakati wifi print, al nema automatic duplex.
Naravno, tu je i opcija da uzmem i novi stol, što mi je glupa ideja, jer je sve trenutno privremeno za barem godinu dana, možda dvije...
Sad sam nadrobio svašta, malo odmora, a možda koja pametna glava ubaci još koju zanimljivu ideju...