30.03.2014 | 17:38
tino1 kaže:
papittovenga kaže:
Ja imam Corsair Force GT i uredno radi već skoro dvije godine.
Uredno uspoređeno sa čim? Šta je uredno? Ima li urednije? Niko nije rekao da Force linija neće raditi uredno, samo da ima bolje i pouzdanije. U čemu radi?
Uredno u usporedbi s SSDom koji je došao s laptopom (APPLE SSD TS256A) te uredno u usporedbi s Intelom 530 koji je u drugom lapu.
Uredno je da apsolutno nikakvih problema u radu do sada nisam imao. Ima li urednije? Nema. Ukoliko se pojavi problem onda je neuredno.
Bolje i pouzdanije? Što je bolje? Ljepše će zapisati neki podatak ili će brže zapisati/pročitati? Nisam retardiran pa da ne kužim da bolje znači brže. Razlika u brzini između Corsaira i opjevanog Intela je u poslu kojim se bavim neznatna.
Što je pouzdanije? Kao što sam napisao, do sada apsolutno nikakvih problema, prema tome pouzdanost do današnjeg dana mu je 100%.
Inicijalno pitanje je:
'Kako vam se čini CORSAIR Force GS series CSSD-F360GBGS-BK, SATA3 model? Trpao bih ga u Mac Pro 3.1 sa AdaptaDrive ladicom...
Da li je Corsair OK marka? Na što bih morao pripaziti?
@Vanjuška traži mišljenje, savjet, iskustva.... Mislim da je čovjek skužio da mu, u mom slučaju, isti mogu preporučiti.