09.01.2006 | 12:39
Moja osobna iskustva su slijedeća:
-prije 6 dana kupio Canon 4200 i jako sam zadovoljan, cijena 890Kn, inkjet printer sa četiri boje i dodatnom crnom - printa i po CD i to jako dobro, fotke odlične, za potrošnju još ništa ne mogu reći jer sam jako malo printao
-skener mi je godinu dana star HP 2400 i nisam bio zadovoljan driverima, dok ga nisam prebacio na drugi mac a tamo sam skinuo novi driver sa HP stranica i sad je to puno bolje, ipak zao mi je sto nisam uzeo epsona. Ukoliko koristiš plug in za photoshop, ne radi mu opcija da skenira više slika odjedanput, dok je to sa novim software-om moguće. Ubaciš 4-5 fotki, on prepozna različite filove i ponuditi će ti opciju skeniranja 4 ili 5 puta. Ovisno koliko slika imaš.
-stari ima lexmarka 232 i jako je zadovoljan, prvi toner oko 1500 listova, a ovaj drugi za sada 2000 i printa, brzina, kvaliteta, cijena - super
-šef je htio sve ujednom i kupio je HP XXX (ne znam oznaku modela) i sve je loše. Print u boji, sken, sve u svemu razočaravajuće.
Danas možeš dobiti jako dobre printere ispod tisuću kuna bilo laser ili inkjet i dobiti ćeš jako dobar isprint (čak i na photo papir). Isto tako skeneri se mogu naći od 500 do 800 kuna i ti skenovi su dosta dobri. Sve je to puno bolje od rješenja sve u jednom.