21.01.2006 | 12:25
malko sam ljut i tužan.. a možda sam samo baksuzan.. kaj ja znam..
Skupljao sam dugo da si prijuštim 15\" i uzeo 1.67 i mislim da se to već zna :o) kao što se i zna da sam upao u onu grupu ljudi kaj im je bez ikakvog upozorenja riknula baterija.. Apple je zamijenio i sve je u redu..
Baterije su potrošni materijal tak da je to ok, ionak ću još jednu dvije tijekom njegovog života potrošit..
Nakon njega sam odmah kupio i M-Audio Firewire Audiophile zvučnu, a kupio sam taj model jer imam takvu u kanti.. pa ajde.. nek se ima..
U par dana korištenja macana bez kartice (nisam je baš isti dan kupio) primijetio sam nešto što sam nazvao \"štucanje\" zvuka i kak sam napravio update os xa, štucanje je prestalo...
Ili nije?
e pa nije...
samo se poklopilo sa kupovinom zvučne tako da nisam koristio unutrašnju zvučnu..
Malo radim muzikicu doma u slobodno vrijeme i neki dan nisam imao gužvu na jobu pa sam puknuo slušalice i krenuo se malo igrati s svojim uratkom kad ono ŠTUCANJE..
Krenem na forum od applea i nisam jedini..
Uglavnom, kontaktirao sam si dilera u austriji (da se odma ufixam od tuge) i reče on mene da dođem i da uzmem pare nazad il da mi promijeni komp..
Ja se samo nadam da će nać neko suvislije rješenje.. Jer (zaključak sa foruma) ako promijene mašinu, velika vjerojatnost da ćeš dobiti faulty mašinu.. ja bi samo firmware..
Nego, zakaj ovo pišem.. pišem jer znam 5 powerbooka 15\" i 17\" iz 10 i 11. mjeseca od poznanika i svi.. svi imaju taj problem..
Jel netko još primijetio? Apple jest, nakon dugo gnjavaže
discussions.apple.com/thread.jspa?thread...423&tstart=0
ima u prvom postu audio primjer..
lp