16.11.2014 | 15:57
dpasaric kaže:
Ma pusti Dell, radije LG, a imaju i podršku za Mac Pro. Mi smo sada uzeli 3 komada za naše Mac Pro, ali ultra-wide radi video montaže i timelinea.
Evo da se.nadovezem na gore navedeni tekst. Osobno posjedujem LG W2220p monitor. Slika je odlicna. Kut gledanja odlican, konektora za sve od vga,dvi,hdmi do audio out-a. Sa monitorom sam od kako ga ima recimo 3-4 god. uvijek bio i vise nego zadovoljan, sve dok nisam presak na OS X i Mac Mini. Moram napomenuti da sam zbog sile prilika monitor oko dva mjeseca koristio i kao TV pojen preko hdmi na dvb-t uredjaj i na audio out spojeni bananicom analogni zvucnic. Sve je radilo vrhunski i bez problema.
E sad od kad sam si kupik mac mini i presao sa windowsa na OS X javik mi se mali prkblem sa monitorom koji nisam do sada imao. Na starom kompu nekad je bio spojen hdmi kanllm nekad dvi kablom i nikad problema. E sad kad sam spojio mac mini, slika sva ljubicasta. Prvo sam mislio da je do monitora ali kad sam ga spojio sa onim converterom sto ide uz njega sa hdmi na dvi i kad sam ustekao dvi u monitor slika odmah odlicna. Nevdne sam citao da je to bilo kod minija pojava, e sad dali je to i kod mene ili na monitoru ne valja hdmi ulaz.
Uglavnom je to LG ali nisu ni oni nesto posebno a izmedjuostalog dell koristi lg- ijeve panele pa se svodi skoro na isto ili jako slicno. Susjed imao dell monitor a ja lg i oba imajunistu boljku. Panel ima na skroz gornjem i doljnjem dijelu monitora blago zutu nijansu na bijeloj podlozi...gotovo neprimjetno dok vam ne napomenu. Znaci nije ni LG bezgresan.
Pisem ovo preko moba pa ima sigurno gresaka...sory