04.03.2006 | 01:59
Hvala Slavo!
Mislim da cu uzeti bijeli, crni je malo vise sexy ali opet.....bijeli se slaze sa slusalicama
)). Ipak je bijela appleova boja! Bio i na ipodloungeu, ali eto zanimala su me misljenja Hrvatskih korisnika ipodova! Mi smo ipak nesto posebno
Nije tema topica ali eto....
Nisam mac korisnik ali bi volio postati, pomalo me rastuzuje da je apple u hrvatskoj prilicno nedostupan i sveden na skupinu entuzijasta.....koji djeluju na ovom siteu. Propaganda mu je skoro nikakva kao i edukacija. Da imam para ja
bi ih osobno dao appleu.hr, pa da ucini nesto po tom pitanju. Ja nikad ali nikad
nisam vidio niti jedan jedini plakat.......u gradu niti za ipod ni za bilo sta drugo.
Hrvatska je malo trziste....ali mislim da je tehnoloski sasvim dovoljno gladna da opravda investiciju u promotivne aktivnosti tehnoloskih proizvoda.
Nadam se da ce se stvari promjeniti na bolje i da ce vise korisnika imati priliku
da uce i da se educiraju i o necem drugom osim o pc-ima, znam da bi puno tehnofoba bilo zahvalno!
I jedna sugestija adminu sitea Ribi, Davoru i ostalima nadleznima. Site vam je super i sve pet! Sistem poruka okej, forum strava! Moj prijedlog da uvedete mozda kakav chat kanal na koji bi se korisnici logali i mogli odmah razgovarati u realtimeu, pomoglo bi rijesavanju problema.....to mi se ipak cini elegantnijim rijesenjem od vikalice
Hvala svima i lijep pozdrav!!!
Vladimir