25.01.2015 | 19:57
Pozdrav jabukoljupci.
imam 2 pitanja pa ako netko može pomoći, bila bi mu zahvalna.
1. Kada na računalu vrtim Youtube, i tako neke stvari koje zahtjevaju Flash Player, temperatura procesora mi se digne i do 70C, a kada ne radim ništa što je povezano sa Flash Playerom onda mi dolazi do nekih 50-55C, sada mene zanima da li je to stvarno moguće da taj Flash Player toliko opterećuje procesor?
2. Htjela bih očistiti ventilatore od prašine, jer do sada nikada nisam računalo otvarala(nadam se da nije neki veliki problem pošto sam cura i nisam baš na ti sa tim stvarima), pogledala sam otprilike samo mi treba odgovarajući ključ za odšarafiti šarafe i gledala sam na Youtubeu, da ljudi za to koriste komprimirani zrak? Ja sam tako našla u Linksu neki komprimirani zrak(Roline Air duster-65kn košta, da li je to ok za korištenje?). A čak sam se sjetila ideje da mogu i sa fenom(naravno uključim hladni zrak, a ne topli).
Eto ako je netko to već radio ili nešto slično, ili ima preporuku za nešto drugo neka slobodno kaže, jer ne bi htjela da nešto zabrljam. A čini mi se dosta jednostavno.