23.02.2015 | 19:49
Ovisi i o uvjetima u kojima imac stoji. Ja imam isti model kao i ti i nemam ni približno iste probleme. CPU temp nam je isti, ali ono što mi je zapelo za oko osim okretaja venta na CPU je i potrošnja.
150W mi se malo čini puno. Je li to samo trenutno bilo ili ti se u tom rangu kreće stalno? Meni u prosjeku (kada ne igram) troši upola manje.
Što je @jzelko rekao, slažem se. Ne bi vjerovao, ali ja imac prođem samo krpom po vanjskom dijelu svaki dan. i vent sa stražnje strane kao i bočne rubove ako ništa onda zbog činjenice da ima 2mm prostora između stakla i panela.
Da kucnem o drvo ja nikada nisam imao problema sa 'mrljama' i display na 100% brightness sa čistom bijelom pozadinom je bijel kao i prvi dan (ok možda ne kao prvi dan, ali nema ni traga nikakvim mrljama ili tragovima).
Meni mac stoji u sobi koja nema klimu, nikakve police iznad njega niti se u toj sobi radi sa robom (odjećom). Tako da je razina prašine gotovo 0.
Svakako bi ga trebao otvoriti da vidiš da li ti vent diše kako treba jer sumljam da ćeš u suprotnom spustiti te okretaje.
Ovo je stanje kod mene: