12.04.2006 | 17:01
Pozdrav svima!
Prije par dana dobio sam OS9.2.1en pa sam krenuo s instalacijom...sve super prođe samo javi da nemre presnimiti nešto za speach..no nebitno...Restartam i stop. Dođe do dijela kada učitava extenzije i onda stane i pojavi se bijeli prozor bez ičega...mislim, možda nešto nemre pokrenuti pa ću isključiti extenzije, kad ono opet tamo dođe ista stvar samo sad se u prozoru javi obavijest bus error i da restartam mašinu s isključenim extenzijama..no naravno opet ista priča. Pokušam podići stvar preko cd-a no sad neće ni čitati s njega..samo se pojavi disketa i upitnik i ni da bi. Mislio sam da je disk jer mi je jedan od tih zezao, no naravno nije...Pronašao sam jedan jedini identični slučaj na netu i veli čovjek da mu je oksidirao ram. Pregledah i ništa. Pretpostavim da ima veze s ramom pa se bacim a zabavu isprobavanja..i tako stavim nove ramove iz druge mašine i neće ni pozdravni ekran a sa ovima kako god kojeg stavim sve do ekstenzija kada stane. Mašina je G3 beige 300DT/256MB RAM (64+128+64-mijenjao sam redoslijed i isto ništa). Nemam pojma što sad da radim do jučer je sve radilo s 9.0.4 i nikad se to nije javljalo..Ljudi molim Vas pomoć jer moram ga složiti jer mi je gusto:(