12.07.2015 | 22:09
drlovric kaže:
Imam APC UPS 700, i stvarno je odlican. Nervira me jedino kada nestane struje pisti ko mutav, svaki minut-dva. Sve po stanu razbudi
I sada sam htio instalirati njegov SF da pogasim te zvukove, ali oni imaju svoj kabel (JP50), jer su seronje. Naravno kabel nemam, jer sam mislio da je obicni mrezni, i vjerojatno sam ga ranije i bacio. Kad sam gledao uredjaj, siguran sam bio da je LAN kabel u pitanju :/
Iz principa nedam 35-40$ za sugavi kabel koji mi treba na 2 minuta, pa planiram napraviti svoj.
Znate li gdje se kod nas ima kupiti tih kabela ili konektora po normalnoj cijeni?
Pozdrav!
Ja ti imam slican slucaj sa svojim APC Black 500 i ja sam ti svoj ups rastavio i jednostavno otkinuo zvucnik i rijesio se tih problema.
Nisam nigdje nasao nikakav softver za njega sem nekog koji se placa tipa 50$ a to nisam htio davati i zato ucinih takvo zlodjelo i otkinuh ga.
Osim toga Yosemite ga je uredno prepoznao i sve sam podesio kako sam htio ali zvucnik nisam mogao softverski ugasiti pa je eto malo otpao
. Sve radi uredno i bez njega.
UPS drzi MacMini i7-2,30ghz,22" monitor, surround 2+1, 8 portni switch i mikrotik sxt lite5 wifi atenu cca 40min i tada baterija padne na 30% i racunalo ide u sleep mod. Osobno testirao i osobno zadovoljan.
Ako ugasim racinalo i monitor i surround i ostavim samo mikrotik sxt lite5 wifi onda imam na raspolaganju internet u stanu za tablet i wifi uredjaje sigurno do ponovnog vracanja struje.