29.08.2015 | 08:41
Ja imam otprilike to sto ti trazis...
HDTV je u dnevnom boravku. Ispod njega Synology NAS spojen mreznim kabelom na Apple Extreme (koji salje Wifi signal po stanu). Tv je spojen kabelom, i PS4. I Philips Hue sustav rasvjete. Zvucnici su Beats.
U NAS (213J) su dva HDD po 3TB, i tu je spremiste svih multimedijalnih stvari. Syno ima odlicne aplikacije tako da sve super radi i sa mobitela, i sa racunala, i iz cijelog svijeta.
U spavacoj je jos jedan TV + Roku + Chromecast, i sve to je spojeno Wifi na Apple Extreme i vuce podatke sa Synology.
Naravno imam i laptop, i 2 iPada i 3 iPhone, + kcerkino u njenoj sobi (tablet, laptop).
Zelim reci da je Synology dovoljno dobar da to sve lijepo i stabilno radi, jos ja imam socijalni mozda najjeftyinij model koji postoji. Sve bolje sto uzmes, imaces bolje i korisnicko iskustvo. Recimo na mom Syno je PLEX, ali nema snage da radi transcoding real time, pa radim to ja rucno ili koristim Infuse app (Bog i zakon za tu namjenu).
Jer da uzmes Mini da ti bude server, opet trebas naci nacin da skladistis sve te podatke (u RAID polju, jer mi je na NAS i Time Machine), a Synology je bas odlican, i od srca ga preporucam.
Ako te nesto konkretno zanima, pitaj