24.05.2006 | 18:30
shlomo je napisao:
U posljednjih godinu dana napravio sam glazbu i mixeve za preko desetak filmova (što igranih, što dokumentarnih, što animiranih; 3 od njih bit će na Animafestu jedan u Annecyu) xy reklama, sound design za svjetsku izložbu u Japanu,šaku koncerata i izložbi sve to na Pb g4 1ghz 17 incha... neozbiljno???
Covjek ti je sve rekao sto se tice ozbiljnosti navedenog laptopa! ja imam G4 PB 1 GHZ doduse od 15'' i vec par godina radim na njemu bez problema (da, pa i dan danas). primarna stvar je da li ti stroj zavrsava posao kojim se bavis, a trcati za najmodernijim i latest verzijama me nikada nije \"palilo\"
za taj fah kojim se ti bavis ne mogu preciznije reci, ali covjek ti je odgovorio iz prve ruke. znaci-stroj je vrlo ozbiljan.
druga stvar je da li ici sa novijeg i modernijeg stroja na stariji! ja osobno NE bih ucinio takav skok, ipak unazad! BOLJE se strpiti jos neko vrijeme, doci do nekih novaca (sretan rad i dobra zarada
) i onda otici lijepo do austrije ili italije (sa tom situacijom sam bolje upoznat) i kupiti jedan MacBook recimo koji ce ti vjerovatno isto zavrsiti te poslove o kojima pricas (kada si na putu)! a imaces doma jedan desktop i jedan novi notebook u torbi.