27.07.2006 | 04:02
Opet problemi sa Sony stvarima.. već sam se par puta opekao sa njihovim MD walkmanima i sličnim stvarima koji nemaju adekvatnu podršku za OS X.
Razlog mi je skroz razumljiv, ali mi je žao što se rijetko nađe netko tko ima vremena, volje i znanja da razvije aplikaciju koja bi omogućila korištenje sonijevih proizvoda bez čupanja kose..
Prije 2 godine sam rekao sebi: nikad više sony (nikad = u dogledno vrijeme), ali se dogodila svadba (da da, oženi se dijete) i dobio sam ni manje ni više nego 2 sony uređaja..
Jedan je hdd rekorder (nema veze s macom, ovo se samo malo falim kako imam dobrog kuma) a drugi je gore navedeni foto printer, sublimacijski koji za moje potrebe radi odlične fotkice..
Ali je li, podrške za njega nikakve.. pc nemam.. doduše, bootcamp na miniću obavlja svoj posao, ali mi se ne sviđa taj vid rješenja..
Za sad printamo direktno sa fotića, što je u banani jer tak trošimo bateriju pa treba punit, vratit bateriju unutra i tak dalje..
Švrljao sam bespućima neta u potrazi za podrškom - ali njente.. surfao sam također u nadi da ću pronaći pictbridge emulaciju za osx, ali opet ništa..
Nadam se da je netko od vas ima više sreće i da zna neko rješenje u vezi PictBridge emulacije.. pa tako.. ja čekam, i hvalim unaprijed..