11.10.2016 | 09:34
Riba kaže:
Ako sam dobro shvatio, na non retina MBP 13" se jos uvijek moze normalno prosirivati RAM i disk? Drugim rijecima mogao bih prebaciti svoj SSD i 16 GB RAMa koji su trenutno u Miniju u taj MBP, sto bi bila velilka prednost i usteda vec u startu?
Drugo, moze li provjereno ugradjena Intel HD 4000 graficka ppogoniti vanjski 4k monitor?
..
1. Pretpostavljam da misliš na model md101cr/a (mid 2012) koji se još nalazi u ponudi u našim trgovinama... da, možeš proširiti RAM na 16GB max iako u spec se spominje 8GB, isto tako SSD ide u njega bez ikakvih ograničenja bilo na mjesto postoječeg HDD ili umjesto ODD preko dodatne ladice.
2. Da, može ... ja sam svoga spajao na 4K televiziju, čisto radi probe doduše (inače je spojen na Dell U2414h), ali sam provrtio par YT filmiča i to ide bez problema... Ovisno o priključcima na display-u kojeg češ korititi tribat će ti eventualno i 4K miniDP na HDMI adapter (ako ti je HDMI jedini input na display-u)
lp.
edit: eh, da max output rezolucija koju ti daje HD4000 na ovom MBP je 2560 by 1600