Eksterna zvučna kartica
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Eksterna zvučna kartica

22.08.2006 | 07:03
Kolko dođe i koja bi bila najjeftinija eksterna zvučna za macintosha?
22.08.2006 | 07:38
nisi se izjasnio koja, USB ,FW, PCI ili nesto trece, no isto tako ne znamo o kojem macintoshu je rijec.
naime, imam nesto u bookmarku, sto bi ti moglo pomoci.

firma je u zg, solidne cijene ;

USB kartice ;
www.provox.hr/audio/ProizvodPodPodKat.as...p;amp;IDPodPodKat=35

FW kartice :

www.provox.hr/audio/ProizvodPodPodKat.as...p;amp;IDPodPodKat=36

za ostale uredjaje pregledaj cijelu stranicu...

pozdraf!
22.08.2006 | 08:43
Treba mi externa zvučna da bi mogao snjimat prek mikrofona ili prek gitare nešto na maca. Imam mac minija. Onaj imic mi izgleda dobro ali se dugo čeka. Treba mi externa usb kartica.
  • EuCryL
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 00:58
iMiic od griffina, ono malo okruglo srebrno sa usbom (ako na to misliš) mi stoji u jednom ruksaku i skuplja prašinu (jer ruksak ne dihta dobro).. ako ti treba, javi..

samo nemoj očekivati vrhunske rezultate sa time..
23.08.2006 | 03:14
Za koliko bi ga prodao? ja bi ga koristio za snimanje gitare.
23.08.2006 | 03:24
www.provox.hr/audio/proizvod.aspx?IDProizvoda=1480

najtoplije preporuke

ne sumnjam u ine dodatke sa predznakom \"i\" no kod gitare zna bit problema radi visoke impedancije pickupa, stoga, uzmi ovo, plug&play.
  • tgrabar05
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 04:20
Ekipo,

Kad ste već kod toga...

Imam recimo bend i želim neki uradank snimit.
Znači da svi sviraju odjednom, a posebno miksam svaki instrument u GarageBandu ili Logicu.Koja je najrentabilnija opcija???

PozdraV
23.08.2006 | 05:36
jel samo ja vidim svoje postove ili ?

uglavnom, pogledajte linkove koje sam ranije naveo. Da bi lakse izabrali karticu koju trebate, morate znati bar broj kanala (instrumenata) koji snimate.
Najcesce su visekanalne kartice skuplje, no samim time dobije se i neka kvaliteta jer gamerima i prosjecnim korisnicima kartice sa 8 ili vise ulaza nisu namjenjene.
Jedino na sto je jos potrebno obratiti pozornost je da li se snimaju akusticki ili elektricni instrumenti, jer neke kartice nemaju dovoljno dobra mikrofonska predpojacala, niti balansirane ulaze, pa pazljivije citat karakteristike i opis uredjaja da se poslije ne razocarate....

ako vam i dalje nije jasno, opisat cu vam od a-z sve, samo navedite detalje oko snimanja, al ono...do trzalice
23.08.2006 | 06:44
Koliko bi me zadovoljio imic kada bi ja zvuk šlepao iz pojačala? Imam maršala avt 50. E sad pošto sam glazbenik zanjima me. Koju gitaru imap i koje pojačalo... Koji setup?
  • User
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 17:29
Mene zanima visekanalna zvucna za drugu namjenu. Naime, htio bih na MacBook spojit 2 ili 4-kanalnu mixetu u svrhu DJ-inga. Koje mi zvucne preporucate? Cijena sta optimalnija, dakle dobar omjer ulozeno-dobiveno a da nije skupo opet
  • EuCryL
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 18:08
krugoval je napisao:
Za koliko bi ga prodao? ja bi ga koristio za snimanje gitare.

Posto je skupljac prasine, vrlo rado ti ga proslijedim pa da bude koristan.. Makar, terbao bi razmisliti da uzmes nekaj kvalitetnije..

ak si za, javi se na dijete na đi mejlu pa se dogovorimo
23.08.2006 | 20:10
User je napisao:
Mene zanima visekanalna zvucna za drugu namjenu. Naime, htio bih na MacBook spojit 2 ili 4-kanalnu mixetu u svrhu DJ-inga. Koje mi zvucne preporucate? Cijena sta optimalnija, dakle dobar omjer ulozeno-dobiveno a da nije skupo opet

jedno vrijeme je bila za to zgodna Maya 44USB, no nema je trenutno u hr. ducanima
www.audiotrak.co.uk/music_production/maya44usb/maya44usb.shtml

znaci za Traktor DJ Studio ili nesto slicno, ova kartica ubija
  • User
  • Posjetitelj
23.08.2006 | 21:13
Vrlo lijepo ali i vrlo nedostupno heh... Znas mozda za neku koja se moze narucit unutar nasih granica?
24.08.2006 | 19:11
User je napisao:
Vrlo lijepo ali i vrlo nedostupno heh... Znas mozda za neku koja se moze narucit unutar nasih granica?

za djing sa powerbookom.
i ja to mislim uzet za naseg pb.
bilo je na vemilu pristojno rijesenje.
cekaj da nadjem...
nema niceg?
mi smo gledali mozda cak i mayu za 700kn.

iz cega bis vrtio ? traktor?
javim ako nadjem...
  • User
  • Posjetitelj
25.08.2006 | 06:53
kamenui je napisao:
za djing sa powerbookom.
i ja to mislim uzet za naseg pb.
bilo je na vemilu pristojno rijesenje.
cekaj da nadjem...
nema niceg?
mi smo gledali mozda cak i mayu za 700kn.

iz cega bis vrtio ? traktor?
javim ako nadjem...

Meni bi trebalo za MacBook, dakle nesto sta je UniBin. Traktor jos nije UniBin ja mislim pa on ne bi mogao posluzit. Nije problem to sta nije za Intel jer vjerujem da bi sasvim dobro radio i pod emulacijom, ali negdje sam procitao da ima drugih problema s kompatibilnoscu.

S druge strane, dobio sam ludu ponudu danas za 2 belt-drive gramofona koja ce me kostat ko prosjecna poluprofesionalna zvucna stoga je odluka jasna... Naravno, nije neka kvaliteta ali za kucnu praxu ce dobro doc.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 9 sati, 37 minuta
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

BoroZvijer, pontmax1, Riba, Anonimci (921)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.13 Seconds

Provided by iJoomla SEO