18.03.2007 | 05:53
#@%&#!
Pa ima tek mjesec dana kako su zamijenili staru! S njom je bio problem sto komp nije htio raditi preko adaptera, vec samo preko baterije. I sada opet... ?
Moja bolje polovica je prije nekih godinu dana takodjer morala zamijeniti logic board. Nakon popravka su se desavali isti problemi. Onda je odnijela jos jednom da provjere sta tu ne valja. Vratili su joj komp i rekli da je sve u redu. Nakon toga doduse nije imala probleme. Cuo sam jos dosta na temu izmjene logic boarda u zadnje vrijeme. Ljudi koji su ozbiljno razmisljali o kupovini, potaknuti iskustvom rada na OS X, pocinju ozbiljno razmisljati kako je to zapravo losa ideja. Covjek se zapita, kako se to Apple-u isplati, jer na racunu je stajala cifra od 1600 CHF. Pa za tu lovu se kupuje novi komp pobogu! Sretan sam sto sam komp dobio s 3-godisnjom garancijom, ali me prodju trnci pri pomisli da ona traje jos godinu i pol. Plus sto svaki servis kod Apple-a znaci i to da svoj komp neces vidjeti najmanje mjesec dana. Da koristimo abacus za to vrijeme?
Anyway, hvala na odgovoru.