06.04.2007 | 08:33
Sinoc me kopalo po mozgu i nisam imao zivaca nego zasukati rukave i rastaviti ga.
No kad sam krenuo vidio sam da nemam odgovarajucu opremu odnosno nemam one mini-sarafcigere... Tako da sam odustao.
Danas sam ga odnesao kod jednoga PC - Mac freaka, koji se bavi sa takvim stvarima, rekao sam mu da ga rastavi, ja cu ga oprati, u destiliranoj vodi, jer sam vidio jutros da mi se Space tipka posve priljepila
))), i rad sa takvom tipkovnicom gotoco nemoguc.
No sto me sada kopa, je to sto sam ga danas pokusao upaliti, ekran se nije upalio, a ostalo sve je radilo, a ona Sleep zarulja je blicala... :-?
Nadam se samo da se nesto kako se piva isusila priljepilo, mozda ventilator ili nesto.... Jerbo ako ne, onda se mogu pozdraviti sa MacBookom, a pare koje sam skupio za iPhone, uzeti za novi MacBook.
Ako tako bude, jeli mi netko moze reci, koliko bih dobio novaca za pokvareni MacBook, bijeli, 512 Ram, 60 GB, Core Duo ?
BTW.
Ako ne proradi MacBook, sta mislite jeli bolje onda skupljati pare za MacPro 15\", ili ce mozda Apple izbaciti nesto novo sljedecih mjeseci?
LP