01.04.2011 | 14:50
Gore bjelo okolo alumij, Nvidija Geforce 9400, probao sam i sa 8GB rama doslovce leti, sada sa 5GB rama malčice je sporiji ali ponovno leti, npr. koristim Office paket - Word mi otvori u par sekundi
, a da ne pričam koliko mi je Safari brži
Ubrzo cu morati nešto grafički igrati se pa cu vidjeti koliko sam tu dobio na brzini
inače Ram sam kupio sa frendom (on 4 ja 4), on je nadogradio macbook pa mi kaže da nije osjetio neku brzinu, ali nije stigao previše ni provjeravati, inače njegov HDD vrti na 5400 dok moj vrti na 7200
Tako da vjerojatno u kombinaciji jačeg HDD i RAMa osjetno ubrzaš miću mrcinu
Što se tiče one vibracije još uvijek je na knjizi, nije to neka vibracija da trese, kad malčice uhvatim kućište zvuk nestaje, kada ga džim na dlanu nema nikakve vibre, pokušat cu mu skinuti poklopac pa ću vidjeti.
Silikon ti je dobra ideja.
Ali moram se malčice našaliti, kada sam stavio knjigu svjetska književnost ispod njega zvuk je bio prigušen ali još se čulo, kad sam stavio jedan priručnik skoro pa mi je riješo sve probleme oko zvuka, ali sve se noramliziralo kada sam stavio mali rokovnik ispod i tako sada stoji. Naravno riječ je o uvezu