16.01.2011 | 23:55
emilcosic je napisao:
E, moji decki, probao sam sve, pa cak i ovu beta verziju flash playera. Nista nije pomoglo. Dapace, nisam nista trbao dirati. Obzirom da nikad u zivotu nisam vadio ram iz maca, eto, i to sam probao , na zalost. Kada sad ponovo stavljao karticu od 2 gb unutra, nisam je gurnuo do kraja i kad sam ga spojio na struju, samo je zasvirao. Isti sekund sam izvukao kabel sa struje, al ocito kano. Kad ga upalim, cujem supedrive, a ekran ostaje crn. Nista se ne desava. Apsolutno nista. Kada tu kartu od 2 gb izvadim, i stavim ovu od 512 mb , uredno ga pali, ali problem sa flasom je jos uvijek tu, samo sad sa 2 gb rama manje. Poludio sam skroz. Zna li itko koliko bi me kostala kartica od 2 gb. ! ?
vidim da te isfrustrirao do kraja...
Probaj ponovno stavit samo taj keks od 2gb, pa ako ne proradi opet onda u različite slotove. Ako je radio prije mora radit opet.
emilcosic je napisao:
I hvala svima na savjetima i pomoći. Bas neznam sto cu s tim. Narucio sam novu bateriju, stize za nekih 15-tak dana najkasnije, a kad nju stavim, vrijedi li cetiri tisuce ili ne?
Ne vrijedi toliko bojim se.
emilcosic je napisao:
Zivili momci i jos jednom hvala sto imate razumjevanja za nas koji smo tako reci jucer presli na mac. Shvatio ja jesam njegove funkcije i puno mi lakse nego na win. Sve pohvale za platformu, ali ovo sa flashom, . . u depresiji sam teskoj...
Meni flash na PC-u radi jednake probleme kao i na Mac OS-u, i to je jednostavno zlo kojeg se treba lagano počet klonit. Čak mi se i Silverlight već čini kao manje zlo
Vjerujem da si uložio dosta truda u učenje i savladavanje Flasha (pretpostavljam po web stranici koju si linkao), ali mislim da bi možda bilo dobro i da razmisliš o prelasku na tehnologije "čistog weba", tj. CSS 3, HTML 5, jQuery/JavaScript itd. Tako ćeš pored kuhanja procesora izbjeć i eventualno neugodna pitanja tipa "zašto mi stranica ne radi na iPhoneu/iPadu"
.