Mini displayport produzni??
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mini displayport produzni??

10.03.2011 | 15:09
Stigle nam 27" Cineme i moramo priznati da smo jako ljuti jer je hebeni kabel jedno pola metra kraci od bilo kojeg standarda. Stroj je najnormalnije na podu jedno metar udaljen od stolice tako da ne govorimo o nikakvim ekstremima i stari dvi kabeli su najnormalnije bili ustekani ali ovo ne ide.
Da li netko zna gdje se kod nas moze nabaviti produzni kabel za mini displayport?
10.03.2011 | 15:43
Eto, sad će ti Davor objasniti da nema problema jer stroj trebaš samo staviti na stol. Ti su strojevi ionako prelijepi da bi stajali na podu. Tsk!
10.03.2011 | 15:57
Pa da, to smo i mi konstatirali da je sigurno tako zamisljeno!
10.03.2011 | 16:53
Zapravo bi ti i bilo pozeljno dici stroj na poviseno mjesto, cisto da guta toliko prasine i prljavstine s poda, a moze posaugati poprilicno kroz jednu noc rendanja
10.03.2011 | 17:14
Narucili smo iz UK, kod nas nama nigdje. Sad but true
Kabel je inace 1.2m, po Appleovim standardima je to ocigledno dovoljno
10.03.2011 | 17:27
Ah, Appleovi "standardi". Neki večer sam išao "jedan čas" zamijeniti utikač na američkom MacBook napajanju. Precvikao žicu, i onda otkrio da umjeto plave, smeđe i zeleno/žute žice kakve koristi ostatak svijeta mene gledaju zelena, smeđa i bijela. Kako nisam htio ići na majke mi, odlučio sam raskupusati stari utikač da budem siguran. Originalni utikač je naravno zaliven u plastiku i košuljicu od gume. Nakon sat vremena zajebancije i umalo par otkinutih prstiju, potvrdio sam da je puna zelena uzemljenje.
10.03.2011 | 18:55
Da li ti je palo na pamet da si to mogao omski ispitati?
10.03.2011 | 20:09
imam bolji prijedlog. spusti monitor na pod pa lijepo lezi i radi
10.03.2011 | 23:23
smayoo kaže:
Da li ti je palo na pamet da si to mogao omski ispitati?

Naravno da je, ali stan u Zagrebu ne obiluje potrebnom opremom.
11.03.2011 | 01:01
Smayoo je pogodio što ću reći - Mac Pro je zamišljen da se odlično hladi zahvaljujući velikim low-rev ventilatorima u 4 termalne zone. Naravno, to traži velik volumen zraka koji prođe kroz stroj. Ako se drži blizu poda, vrlo brzo se pretvori u vrećicu od usisavača. Osim toga, Mac Pro je zaista monumentalno lijep komad hardvera, grijeh ga je ne držati na stolu!
  • Dijete
  • Posjetitelj
11.03.2011 | 01:22
Meni je bio na stolu ili na stoliću pokraj stola... nikad na podu..
previše ljubimaca koji puštaju dlaku...
11.03.2011 | 02:40
Svi moji Pro strojevi su uvijek bili i još jesu na stolu.

Pa nisu to neki složenci da bi ih skrivao pod stol da se zaštitim od buke, ružnoće i ostaloga

Jedino ona serija G4 WindTunnel, e to je bilo bučno sranje. ]
11.03.2011 | 11:40
hehe pravo Appleovsko rjesenje
Svaka cast decki ali stvarno mi ne pada na pamet da mi jos kistra stoji na stolu uz 3 monitora i ostale stvari ma kako god ona lijepa i tiha bila a nije bas da radim na gradilistu pa da ima toliko prasine
11.03.2011 | 17:06
MoschuS kaže:
Svaka cast decki ali stvarno mi ne pada na pamet da mi jos kistra stoji na stolu uz 3 monitora i ostale stvari ma kako god ona lijepa i tiha bila a nije bas da radim na gradilistu pa da ima toliko prasine

Dobro, ako imaš tri monitora onda doista nije praktično. Jedino da ga metneš IZA monitora, paralelno s njim? Optika ti je onda pri ruci, kao i utori za USB i FW koje btw često koristim - a nije mi praktično spuštati se na pod svaki put kad želim da ih upiknem

Zima ili jesen, kiša, snijeg, blato - cipele - pod, odmah uz Maca = prljavo.
Kod mene se izuva u uredu, no viđao sam ovakve često...
11.03.2011 | 19:12
Kod tebe se *izuva* u uredu? Da nisi slučajno hodža?
11.03.2011 | 21:03
To je i meni palo na pamet.
11.03.2011 | 22:47
Izgleda da je Apple te Cinemine prikljucke prvenstveno zamislio za Mekbuk juzere, ocito je da su Pro useri odavno zapostavljeni
11.03.2011 | 22:52
Mene ovdje nedavno ispljuvaše kad sam to isto ustvrdio.
12.03.2011 | 01:21
A dok nedođe ta kablovina iz Amerike, moglo bi se to produžit onako fušerski: kombinirke, metar-dva višežilnog kabla i izolir-traka. Ako se pogubiš s bojama - eno Riba zna nešto o tome
12.03.2011 | 01:24
smayoo kaže:

Pa mislim, vise je nego ocito da je Cinema vise nagnuta konzumerizmu nego profesionalizmu, Magsafe, iSight i kretenski 16:9 omjer stranica to potvrdjuju 150%
12.03.2011 | 02:38
smayoo kaže:
Kod tebe se *izuva* u uredu? Da nisi slučajno hodža?

Crni Smayoo, nije ti palo na pamet da volim udobnost dok radim

Jednostavno, dok sam za kompom radije sam ili bos ili u šlapama (zimi one kao klompe s gumenim džonovima, ljeti natikače za plażu), tak mi je mnogo udobnije nego da mi se stopala guše u tenisicama ili cipelama...
12.03.2011 | 10:40
Kad si napisao "kod mene se izuva u uredu", ja sam si odmah prispodobio sliku - dolaze ti uvaženi klijenti, npr. iz neke banke, u Armani odijelima, a ti im kažeš "dobar dan, izvolite, samo naprijed, molim izujte ovdje cipele, tu su vam šlape..."

Ili, još bolje "tu su vam šlape - kod mene se izuva u uredu".

Ili, još bolje, dok dogovaraš sastanak - "ponesite si šlape, kod mene se izuva u uredu".
12.03.2011 | 10:52
ok je dok si sam u uredu ali mislim da nebi imao puno klijenata da zahtjevas da se izuju prije nego udju )
12.03.2011 | 10:57
^SuperUnknown^ kaže:
smayoo kaže:

Pa mislim, vise je nego ocito da je Cinema vise nagnuta konzumerizmu nego profesionalizmu, Magsafe, iSight i kretenski 16:9 omjer stranica to potvrdjuju 150%

Slazem se definitivno. Kolega/shef je inzistirao na 27icama jer imamo stare 24ke u studiu i jako smo zadovoljni s njima ali da se mene pitalo ja bi uzeo nesto drugo jer se za te novce stvarno moze birati. Ako nista drugo imamo onaj wow faktor kad se udje u sobu, to isto dosta znaci
13.03.2011 | 02:39
23-ke mislis? Ja bih uvijek radije ulozio tu lovu u Dreamcolor ili nesto slicno, a ni 16:9 omjer mi nikako ne pase za rad Za wow faktor i show-off pred klijentelom si u pravu
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 20 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Riba, smayoo, temeljnik, VanjusOS, Anonimci (572)

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.40 Seconds

Provided by iJoomla SEO