18.03.2011 | 10:01
Poštovanje Macovci,
Evo, zasigurno se niki sjećaju, imao sam nekoliko zestokih problema sa macbook whiteom i jednim Airom.
Dakle, kupljeni su putem oglasa i bili su, dakako polovni. Neprekidno mi je nešto radilo probleme. Oba su prilikom učitavanja web flash sadrzaja doslovno divljali, mislim konkretno na procesor , temperaturu i fan. Rjesio sam se oba racunala i privremeno oddustao od Mac-a. No, pojavila mi se situacija gdje sam prije tri dana dosao u Zagreb i kupio novi Macbook Pro, koliko sam vidio, bio je uredno i originalno zapakovan, sve u savrpenom stanju. Stroj je sljedeći.
Model 7.1 , Intel Core 2 Duo (P8600), 2.66 Ghz , 8 GB 1067 Mhz DDR3 , Nvidia GeForece 320M i 320 HD.
Malo mi cudno, ali nemogu mu pronaci niti jednu manu, ali baš niti najmanju, osim jedne pozitivne, a ta je sljedeća
Recite mi kako je moguće da je racunalo u originalnom pakiranju i da na kutiji piše da je unutra 4 GB rama, a kad ono u stroju nisu dvije karte po 2 gb nego dvije po 4 gb.
O čemu se tu radi i tko je tu lud?!
Pozdrav i drago mi je sto nisam otišao nazad na PC, jer očito se pokazalo da sam dva puta imao nesreć i kupio loša računala.
Emil