23.10.2011 | 16:53
Sudeci po starosti poruke ove baterije su mi trajale oko 2 mjeseca. Mislim da bi u principu ipak trajale malo krace
u normalnim uvjetima, ali nije me bilo doma 2-3 tjedna pa je valjda i to razlog ovolikom trajanju.
Kad odem u System preferences > Keyboard piše mi da je na 99%. Ali vec tjedan dana mi svako malo gubi signal.
Pa je rucno moram paliti. Dakle sigurno su vec baterije na izmaku.
Ali smetaju mi 2 stvari:
1. Indikator % napunjenosti baterije ocito nicemu ne služi. Ako on meni sad daje po 99-100% napunjenosti
baterije a koriste se gotovo 2 mjeseca i stalno prekidaju, ocito da je ta statistika ni za šta.
Naucen na preciznost koju Apple ugl.nudi, ovakav fail mi smeta.
Bolje da su ugradili samo 3 lampice (zelenu, žutu i crvenu) u samu tipkovnicu pa da okvirno pokazuju,
a ne da imam napisan neki % koji kao zvuci precizno, a s njime se mogu slikati.
2. Cak i kad su umetnute potpuno nove baterije u samom pocetku tu i tamo bi mi tipkovnica izgubila signal
(možda 2-3 puta u danu), ali kasnije je taj problem nestao.
Imao sam prije toga Logitech-ovu tipkovnicu i stvarno ne pamtim jel ona ikada gubila signal.
Pa mi nije jasno jel stvarno Apple tako loše odradio tu povezivost s tipkovnicom, koja je sama po sebi prilicno skupa?
Ima li još itko takvih problema s navedenom tipkovnicom ili je možda ova moja za servis?