01.11.2011 | 17:55
Pošto je prošlo 3 tjedna od samo:c-ova uvodnog posta, a samo jedan je odgovor dobio iskoristiti ću prostor za svoje pitanje, da ne otvaram novu temu jer bi naslov bio isti.
Pošto sam imao dvojbe je li baterija odgovorna za čudne mirise koja dolaze iz mog MBP-a izvadio sam bio bateriju na neko vrijeme da se izlufta. BTW, još nisam siguran što točno isparava...
Nego, da se vratim na temu. Vratio sam bateriju jučer i sve radi normalno ali se ne mogu spojiti na net. Nakon cjelodnevnog driblanja nazvao T-Com i nisu mi mogli pomoći. Opet upisivanje IP adresa, PING-ali nešto... ništa. Na router sam se uredno spojio žično i bežično ali neda mi na net. Dakle, očito wirless konekcija radi ali neće da me spoji s internetom.
Restartam ga ili probudim i nanovo me traži WEP šifru. Ukucam šifru, spoji se na mrežu, dobijem kvačicu pored svoje mreže. Odmah krene i sa izmjenama statusa AirPort: On i Looking for Networks..., dobijem uskličnik na AirPort ikonici, i dalje se mogu spojiti bežično s routerom ali od surfanja ništa
Na System Preferences/Network pod AirPort postavkama mi uredno piše Status: Connected i piše koja mi je IP adresa, nakon što sam preko Advance unio IP adresu odredivši konfiguraciju DHCP with manual adress.
Može li mi pliz netko pomoći? Ne kužim šta mi može blokirati net ako bežična konekcija s routerom radi. Software?
Ovaj post pišem s desktop kompa koji se uredno bežično spaja.