Kasetni adapter - kupio!
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kasetni adapter - kupio!

• MAK
  • Korisnik
  • 13
28.09.2003 | 00:14
Koga je zivo zanimalo - kao mene - moze se veseliti: nasao sam kasetni adapter s audio-in jackom za kasetofon u autoradiju. Kupio sam u Mercatoru po 87 kuna.
Na stvarcici su oznake Hame, pa je moguce da ima i u nekom od Haminih shopova. Ugodno sam iznenadjen pristojnom cijenom.
28.09.2003 | 00:25
Ja to "kupujem" vec pola godine. Nedavno sam se predomisljao u vezi neceg takvog ili sofisticiranijeg iTripa s obzirom da trazim rjesenje za slusanje iPoda u autu.

Kakva je kvaliteta zvuka ovog Haminog cuda?
28.09.2003 | 16:44
Djipi, imam ja jedan takav (eto, bas iz Mercatora ) Posto je u autu sad CD, ocito mi vise ne treba, pa ako ga zelis...
28.09.2003 | 19:41
Ho-ho-ho, kada smo već u tim vodama, dozvolit ću si biti malkec off-topic . Možda netko želi problem mjuze u autu riješiti tako da umjesto kasetnog adaptera kupi cijelu car instalaciju? Clarion dolby kaz+CD 6-pack changer jeftino nudim... Info na mail, da ne prljamo temu dalje...
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
28.09.2003 | 22:53
[? Clarion dolby kaz+CD 6-pack changer jeftino...][/i]
Kupujes kombinaciju iPod+iTrip?
29.09.2003 | 00:38
Koliko sam čuo, iTrip nije toliko pouzdano rješenje, tj. sve bazirano na radio signalima, što je izašlo još u vrijeme prvoga iPoda - stanica se sama prebacivala iz čista mira i slično, te uglavnom ubijala volju za slušanjem stvari sa iPoda na taj način...

MAK - kako radi kazetica? Prijatelj ide da kupi novi iPod, a mora kupiti i novi cass/cd car radio pa ne zna dal da ide na aux koji je skuplji i dokazan ili da se osloni na kazeticu.
29.09.2003 | 01:39
>Kupujes kombinaciju iPod+iTrip?

Ne, iPod me ne pali jer nisam walkman tip osobe, a u autu mi je trebao MP3, pa sam uzeo nekakav prilično opak JVC... no, sada mi je ostao viška inače skup Clarion... dobra je solucija za nekoga tko ima veliku kolekciju klasičnih audio CD-a i želi CD changer u autu za malo para. No, vjerojatno je da će to prije zanimati nekoga tko nije iTunes generacija...
29.09.2003 | 23:21
Ja imam AIWA auto-radio, koji na prednjoj ploci ima AUX IN jack, i najlakse je na taj nacin spojiti iPod
  • MAK
  • Korisnik
  • 13
30.09.2003 | 01:52
Ja sam najprije kupio kasetu ;->
Poslije toga trebao bi usplijediti računalo. Nikako da se sastavim s time...E, onda će audio-out već imati smisla, a i kaseta..
A to je već nešto
Nisam bez veze već pitao za Powerbook punjač na konektor za upaljač, a to znači da ću morati početi razmišljati o nekakvoj konzoli za Powerbook na suvozačkom sjedalu.
Za iPod će još neko vrijeme biti lovostaja. Sad malo duža nego prije dva-tri tjedna
Dakle, nemam pojma kako zvuči
02.10.2003 | 18:38
MAK, a da se mi nadjemo?

Moj frend koji kupuje iPod - ali ne zna dal da kupi skupi radio sa AUX in ili da ide na obican kazetofon..., ja sa iPodom i ti sa kazetnim adapterom?
01.11.2003 | 02:08
I ja sam svojedobno kupio taj kazetni adapter (isto Mercator) i to iz blesavog razloga - u autu imam sasvim finu Kenwood mjuzu sa changerom, no to odbija svaku suradnju sa przenim CD-ima. I tak, sad si stavim obicni discman na sic kraj sebe i ukopcam preko adaptera. Nije rjesenje, ali bolje ne ide.
Sto se kvalitete tice, sve je OK dok ne navines to malo opakije. Tada se cuje popratni sum (u pauzama izmedju pjesama, ali i na tisim dijelovima) vrlo nalik na standardni sum kazete, samo ipak puno tisi. Uglavnom, moze proci za AC/DC, Thin Lizzy i slicno.

BTW, kad smo kod przenja, razocaran sam desetkom. RW medije vise ne mozes, kao u devetki, koristiti na isti nacin kao i bilo koji drugi medij, drag&dropom. Ili mozda ima neka aplikacija koja to moze?
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 1 dan, 12 sati
  • Yonkis: Kradljivci našli nov način krađe Apple proizvoda [link]
  • zoranowsky: Al me ložite :)
  • Yonkis: zoranowsky - kako reče jedan korisnik M1Pro-a: I think the sweet spot is M2 Pro as of right now. I really don't see a reason to get M3 Pro - it has lower memory bandwidth, less P-cores , and it costs more. But if you're on M1 Pro... Just don't upgrade, there is no point.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky, u krivu sam
  • accom: Mislim, da je baš M2Pro najslabiji od svih M Pro procesora, sa više energy efficiency jezgri...
  • accom: Ako često obradjuješ video, onda pro. Sam bi preferirao novije gen. CPU.
  • accom: [link]
  • accom: @zoranowsky Za sve DTP programe dosta ti je air:
  • kupus: protonvpn na 3 dolara mjesečno
  • drlovric: [link]
  • drlovric: Jako zanimljiva i pregledna lista korisnih Mac aplikacija.
  • zoranowsky: Znam, u pravu si. Imam thunderbolt 27
  • drlovric: Ako imas vanjski monitor u svakodnevnom radu, uzmi 14". Ja sam pogrijesio sa 16". Ogroman je to laptop :)
  • zoranowsky: Dilema je taj M2Pro ili odriješiti kesu i uzeti M4Pro ali s 14" ekranom (24GB/1TB)
  • zoranowsky: @accom - Affinity, Adobe CC, DaVinci Resolve. Imam trenutno 512GB u 2 MBPro-a tak da sam se navikao.
  • drlovric: Ja imam MBP sa 512 MB, nemam problem sa prostorom. Oko 300GB je puno mozda.
  • accom: @zoranowsky Sve ovisi o tome, što želiš radit s njim.
  • zoranowsky: Nije jedini stroj, to je neka donja granica, za sve ostalo imam externe ssd-e i synology
  • Yonkis: Ne nađoh jeftiniju cijenu (u RH) od toga.. A hoće li ti 512 biti dovoljno?
  • zoranowsky: Zaboravih napisati, trenutno je u HGShopu na akciji
  • zoranowsky: Jel se isplati uzeti MBPro M2pro 16" 16/512 za 2100eur?
  • gladhr2: zna netko neko rjesenje?
  • gladhr2: [link] problem sa bluetoothom i 4. uređajem :D
  • JOHN: Hvala na info
  • Yonkis: Imaš na adidas.hr ali do 28.11 stoga požuri
  • stefanjos: affinity je na 50%
  • JOHN: Ja jučer u CCOne kupio kćeri tenisice. Bile su čitavih 20% na akciji. :) Takva akcija je ustvari neka uobičajena koja se pojavi gotovo svaki mjesec tako da i ovaj put teški bulšit..
  • drlovric: Imal kakvih Black Friday popusta? :) Neko vidio nesto zanimljivo?
  • ^SuperUnknown^: Jel to samo meni potrgan layout Oglasnika? :)
  • smayoo: Nije to baš besplatan način. To sve tako radi kako si opisao, ali windowsi te upozoravaju da nisu aktivirani
  • ping: @VanjusOS ima. Downloadiraj DEMO version parallelsa za M procesrore. To će ti downloadirati windows for arm kao .iso file. Instaliraj UTM virtual machine i windowse koje si skinuo.
  • JOHN: izuzev telekom operatera i sl.
  • JOHN: to je sve ilegala
  • JOHN: Pazite se skime imate aranžamne
  • JOHN: Čini se da više neće biti IPTVa, za đabalesku ili ga više uopće neće biti u ponudi.
  • smayoo: [link]
  • stefanjos: podsjetnik svim dobrim ljudima za iparty :)
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.21 Seconds

Provided by iJoomla SEO