Vase misljenje macbook vs iPad
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Vase misljenje macbook vs iPad

31.01.2012 | 22:49
U nedoumici sam pa me zanima vase misljenje,naime imam punudu da dam svoj iPad 1 3G 32GB za Mackbook 5.2 odlicno ocuvan.Sta vi mislite koliko je isplativo jer i jedno i dugo ce se koristiti za surfanje netom,mail,neki video.....A tu je i nedoumica na cemu cu manje novca izgubiti jer sada izlazi iPad 3 pa ce 1 izgubiti dosta na vrijednosti.Ono sto me tjera od macbooka je to sto je neka serija imala problema sa plocama a nisam siguran da li ovaj spada pod tu seriju jer garancije nema.Ipak je stroj star 3 godine.
31.01.2012 | 23:39
Nije to taj s problemom. Ja imam MBP star 3+ godine (late 2008, MacBook 5,1) i služi me jednako dobro kao prvog dana (da kucnem o drvo). Za sad ne planiram mijenjati ga (nedajbože nekog ozbiljnog kvara). A nije baš pažen i mažen. Padao je s raznih visina, odbijao se po stepenicama...

O iPadu ti ne mogu ništa reći, nisam ga koristio. Ovako načelno - to je uređaj koji se ne da dograđivati, dakle jamačno zastarjeva brže (novije aplikacije traže više resursa - memorije, procesora... - koje ti ne možeš pojačavati). Ja sam nedavno u svoj MBP stavio 8 GB RAM. Kad mi bude potreba, stavit ću veći HDD. Ako potraje toliko da dočeka da SSD pojeftine, vjerojatno ću izvesti i onaj manevar s izbacivanjem optike...
31.01.2012 | 23:49
Ja iPad koristim tek povremeno (imamo u firmi), pa bih se sigurnije osjećao s MacBookom jer znam da na njemu sigurno mogu obaviti baš sve što mi treba, ALI u zadnje vrijeme sam dobio feedback od dvoje koji su prešli za ozbiljan posao s notebooka na iPad i kažu da super-zadovoljni, da sve što im treba mogu obaviti, da radi brzo, da je lagan, da dugo traje baterija...
01.02.2012 | 00:11
Kruske i jabuke IMHO. Ako ti je svejedno koje voce posjedujes, a radis to sto radis onda moras sam odluciti U svakom slucaju, iPad je manje kvarljiv i prakticniji, dok Macbook ima vecu sansu otegnuti papke i stvoriti ti trosak vrijednosti tog iPada. Ja osobno bih ipak mijenjao jer sa Macbookom imas kudikamo vise mogucnosti, doduse na ustrb prenosivosti i prakticnosti.
01.02.2012 | 00:16
Ako ti je radi para i eventualne prodaje, lakse ces prodati ipad sigurno! Iz iskustva pricam jer sam prodavao i jedno i drugo.
ipad bi uzeo da imam vec mac doma, u suprotnom macbook.
01.02.2012 | 00:17
Praktičnost u nekim okolnostima priznajem, prenosivost - ne. MBP je laptop. Prijenosnik. On je prenosiv. Kako sad to - "na uštrb prenosivosti"???

Također se ne slažem s "iPad je manje kvarljiv"? Možda je u njemu manje stvari koje se mogu pokvariti, ali ga je također puno teže (i skuplje! s obzirom na njegovu cijenu) servisirati. Također, sigurno je lomljiviji od MBP.
01.02.2012 | 00:32
Hmm ... kazes "surfanje netom,mail,neki video" ... meni to zvuci kao iPad posao, posebno ako mozes prezaliti to da ne vidis Flash dio interneta. Nabavis kvalitetnu zastitu cijelog uredjaja i to je to.

Osobno bas i ne koristim puno racunalo (prenosno i kucno) za surfanje, sve to fino odradi iPad,
a isto tako i bilo koji video. Sad ne znam da li imas neko racunalo doma (PC, Mac ...) ili bi ti ovo bio
primaran uredjaj.

Ako je bas primaran u tome slucaju ces mozda ipak pozeljeti imati mogucnost zavrtiti i neki program sasvim druge vrste od onih na iOS masinama, pa ce bi biti zao, a opet s druge strane vise vjerujem u ocuvan iPad nego u 3 godine star MacBook, premda sam kupovao i jedno i drugo polovno.

A opet iPad kao primarna masina je dosta ogranicavajuce, osim ako sve drzis na internetu, tipa Dropbox, Box, iCloud i sl.
01.02.2012 | 00:49
smayoo kaže:
Praktičnost u nekim okolnostima priznajem, prenosivost - ne. MBP je laptop. Prijenosnik. On je prenosiv. Kako sad to - "na uštrb prenosivosti"???

Ne pricamo o MBP-u, nego o Macbooku vulgaris plastitis. iPad je 3 puta laksi, punjac je 3 puta manji, kablova je 5 puta kolicinski manje. Autonomija je n puta duza u korist iPada. Tek 11" MBA je tu negdje sa iPadom sto se tice gabarita, makar je i on skoro duplo tezi od iPada, no mozda da mu maknes tipkovnicu bi bio tu negdje. Ne mislim tu na opcenito prenosiva racunala nego na prijenosna, dakle ona koja se svakako mogu prenositi ali kojima je namjena da se cesce prenose. Npr. kad se nalazis na kaucu, krevetu, lezaljci ili kenjari vjerojatnije je da ces koristiti iPad, a ne Macbook. Ili npr. ako iz ureda zuris na sastanak i moras u taksiju jos nesto nadopisati u biljeske vjerojatnije je da ces sa stola zgrabiti iPad.

Također se ne slažem s "iPad je manje kvarljiv"? Možda je u njemu manje stvari koje se mogu pokvariti, ali ga je također puno teže (i skuplje! s obzirom na njegovu cijenu) servisirati. Također, sigurno je lomljiviji od MBP.

Upravo zato sto je manje stvari koje se mogu pokvariti (sto elektronickih, sto mehanickih) je iPad manje kvarljiv. Osim toga, moram priznati da ne cujem cesto za slucajeve kvarenja iPada, dok se Macbookovi ipak kvare (maticne, graficke, baterije, diskovi pogotovo). Ne bih rekao da je plasticni Macbook bilo koje generacije manje lomljiviji od iPada bilo koje generacije, ali OK, ako cemo cjepidlaciti trebalo bi razbiti 5 komada jednih i drugih pa vidjeti Iskreno, pretpostavljam da gurnes Macbook i iPad sa stola na pod, vrlo je vjerojatno da ce Macbook na*ebati, a iPad nece.
01.02.2012 | 01:16
Za koju svrhu ti trebaiPad/Macbook ?
01.02.2012 | 01:34
Napisao je covjek

saint kaže:
jedno i dugo ce se koristiti za surfanje netom,mail,neki video.....
01.02.2012 | 01:43

glup sam......

onda moj glas ide za Macbook.....
S obzirom da oboje već polako 'gazi vrijeme' i da češ vjerovatno prodavati do kraja ove godine, mislim da je Macbook u tom slučaju isplativija investicija.
01.02.2012 | 03:09
^SuperUnknown^ kaže:
smayoo kaže:

Ne pricamo o MBP-u, nego o Macbooku vulgaris plastitis. iPad je 3 puta laksi, punjac je 3 puta manji, kablova je 5 puta kolicinski manje. Autonomija je n puta duza u korist iPada.

Sorry, krivo sam vidio. Nema veze. I plastični MB je isto prenosiv. iPad je praktičniji, sigurno, ali MB je također prenosiv. Ništa manje prenosiv nego iPad. Kamo god poneseš iPad, možeš i MB.

Upravo zato sto je manje stvari koje se mogu pokvariti (sto elektronickih, sto mehanickih) je iPad manje kvarljiv. Osim toga, moram priznati da ne cujem cesto za slucajeve kvarenja iPada, dok se Macbookovi ipak kvare (maticne, graficke, baterije, diskovi pogotovo).

Nije usporedivo. Koliko godina postoje MacBookovi, a koliko iPadi? Koliko je komada jednih, a koliko drugih prodano? Što se uopće i po kojoj cijeni (izraženoj kao % cijene novog uređaja) da servisirati na iPadu? Na MB(P) se može servisirati sve, uglavnom za manje novca (u % cijene novog).

Ne bih rekao da je plasticni Macbook bilo koje generacije manje lomljiviji od iPada bilo koje generacije

Slažem se, mislio sam da je aluminijski.
01.02.2012 | 03:17
I moj Mac Pro je prenosiv (sto ne znaci da je prijenosan), pa mi ga nije bas bilo ugodno docukati na 5. kat Evo primjera - iPad stane u dzep jakne, Macbook ne. iPad stane u dzep padobranki, Macbook ne, itd. U tom je poanta. Mislim da je svakom jasno da i Macbook i iPad mozes odnijeti bilo gdje, ali da je iskustvo prenosenja jednog i drugog, te popratne opreme poprilicno drugacije.

Sto se tice servisiranja - i jedno i drugo se moze otvoriti. I jedno i drugo ima maticnu plocu koja se moze zamijeniti. Ekran takodjer. Baterija takodjer. iPadu manjka podosta kvarljivih komponenti iz Macbooka Nema pokretnih dijelova.
01.02.2012 | 10:32
Pričaš napamet i bez stvarnih podataka. Koliko košta (u % cijene novog iPada) promijeniti matičnu ploču ili ekran u iPadu? To ti meni reci.

Ako iPad stane u džep, a MB ne, to znači da iPad praktičniji. To uopće ne sporim. Ali tvrditi da MB nije prenosiv, odnosno da je prenosiv na isti način kao i Mac Pro je... kako da to kažem? Evo ovako: ako to zaista misliš, onda si glupan. Ali ne misliš to, zar ne? Samo za***avaš.
01.02.2012 | 12:35
smayoo kaže:
Pričaš napamet i bez stvarnih podataka. Koliko košta (u % cijene novog iPada) promijeniti matičnu ploču ili ekran u iPadu? To ti meni reci.

Ne pricam napamet, ali pricam opcenito i nacelno, s time da sam vidio otvoren i jedan i drugi uredjaj. No, nemam pojma koliko kosta zamjena ploce u iPadu niti me to zanima. Nacelno i logicno jest da su sanse da se iPad pokvari manje, a ako tebi to nije logicno OK. I iskreno ne vjerujem da je iPad ploca skuplja od Macbookove. Osim toga, po mom iskustvu su Apple dijelovi tim skuplji sto su stariji, a konkretan Macbook je stariji od njegovog iPada. Opet govorim nacelno, a ti ako imas stvarne podatke onda gukni.

Ako iPad stane u džep, a MB ne, to znači da iPad praktičniji. To uopće ne sporim. Ali tvrditi da MB nije prenosiv, odnosno da je prenosiv na isti način kao i Mac Pro je... kako da to kažem? Evo ovako: ako to zaista misliš, onda si glupan. Ali ne misliš to, zar ne? Samo za***avaš.

Ti ocito ne citas sto ja pisem, a pisem poprilicno jasno i precizno. Ulovio si se te prenosivosti ko pijan plota i ne odustajes, a sve sam lijepo pojasnio. Na isti nacin mogu i ja tebi odgovoriti kako si glupan ako stvarno mislis da je iPad i MB jednako prenosiv ili ako bas hoces - jednako praktican ili komotan za (pre)nositi ili kako god ti inzistiras to nazvati. Zapravo, zakacio si se na najnebitniju stvar, na obican termin, sa klimavim argumentima, a koliko sam razumio ne posjedujes niti MB niti iPad niti ista novije od 10.6.4 Ti si ocigledno ciljao na termin prenosivosti kao zajednicki iPadu i MB-u, a ja sam ti usput spomenuo da je i Mac Pro prenosiv, sto i je. Mozes ga uzet i prenijeti negdje drugdje. Ali to nikako ne znaci da je to prijenosan uredjaj, jer nije.
01.02.2012 | 14:29
imam bijeli MB i ipad2... MB se lako prenosi, ali ipad je u toj kategoriji ipak klasa vise. mozda nisam nesto posebno jak, ali osjetim razliku kada vucem maca cijeli dan sa sobom i kada vucem ipad.
ako mi bas treba mac, onda se nemam sta misliti i uzmem njega. ako odem popit caj u kafani ispod stana, prolistati forume i digitalne novine, uzmem ipad iako mogu iste stvari raditi i na macu.
01.02.2012 | 16:32
Frkni iPad gok se još dade. MB bude jedostavniji za prodati mada ne budeš dobio neke velike novce za njega. Za komfor je MB meni bolji ako ništa drugo onda zbog tipkovnice. Ukoliko baterija na MB nije skroz u banani ja bi mijenjao.
Nekako si razmišljam, iPad je više fensi-šmensi proizvod i konzumeri (ne svi) vole/hoće imati najnoviji model i stari prodaju "samo da ga se riješe". MB je nešto univerzalno i ako se pazi može dosta dugo durati pa makar i na punjaču ako bat. vrisne.
Ovo o prenosivosti je prazni izgovor za kupovinu. iPad je lakši za nositi ali baš da stane u bilo koji džep i nisam siguran (do ovaj druhi uopće ne stane u džep).
Po meni je MB upotrebljiviji nego iPad.
01.02.2012 | 17:14
^SuperUnknown^ kaže:
Ti ocito ne citas sto ja pisem, a pisem poprilicno jasno i precizno.

Naprotiv. Ti ne čitaš niti ono što ja pišem, niti misliš (tako ispada) ono što si ti napisao.
01.02.2012 | 17:21
Opet potenciras najnebitnije Uostalom, ti si vec dokazao koliko pazljivo citas u ovom threadu Enivej, EOD.
02.02.2012 | 08:37
02.02.2012 | 13:45
zabac kaže:
Nekako si razmišljam, iPad je više fensi-šmensi proizvod i konzumeri (ne svi) vole/hoće imati najnoviji model i stari prodaju "samo da ga se riješe". MB je nešto univerzalno i ako se pazi može dosta dugo durati pa makar i na punjaču ako bat. vrisne.

Reci ti meni, jesi li imao ili imaš iPad?

Po meni je MB upotrebljiviji nego iPad.

Za konkretan rad mišem i grafičkim programima recimo, da, za većinu ostalih stvari - ne.

Otkad imam iPad, moj Air uglavnom stoji spojen na monitor, skidam ga sa njega jedino kad ga trebam vani zbog nečega... Doma više ne...
02.02.2012 | 18:23
Nemam ga ali sam se poigrao s njime. Nije kako ga ne bi imao ali nekako mi nije prioritet trenutno jer mi treba jedan objektiv, tako da za to skupljam.
Za u pokretu mi je 4G dovoljan (surf, mail, video, muzika).
Moje razmišljanje je takvo da se iPad sigurno više pokazuje okolo od MB-a.
Ovdje je, koliko sam shvatio dilema "ili", a ne "i" ! Kad bi ja morao birati, uzeo bi MB prije od iPad-a. Doduše kupio sam si MBP prije godinu dana.
Uostalom, to je moje mišljenje s kojime se mogu samo ja slagati, a vi ostali ne. LOL

Po tome mogu zaključiti kako ne radiš doma, već je za zabavu.
Reci mi molim te što se iPad može raditi a AIR ne? Naravno, vrijedi pitanje i obrnuto.

EDIT: Jedinu prednost vidim kod elegantnijeg korištenje iPada na šekretu, čak ni u ležećem položaju mi ne bi koristio jer ga treba držati, dok ekran MBP-a sam stoji. LOL
02.02.2012 | 20:58
Oce sad opet ona fora "ljudi sa ipadom se uglavnom zabavljaju a mi sa macbookom uglavnom radimo!" ?
02.02.2012 | 21:15
Pa, ako ćemo po istini, ja sam ovdje od dvojice korisnika pročitao da iPad koriste za nešto čime se zarađuje novac + Performita koja slika na njemu i ona aplikacija za upravljanje bespilotnom letjelicom u Afganistanu. Od svih ostalih čitam samo kako im služi za čitanje knjiga i novina, mailiće, facebook i tako to, po kafićima, u krevetu, na kauču... Hoćeš reći da se to kvalificira kao "uglavnom rad"? Meni je to "uglavnom zabava".
02.02.2012 | 21:21
Prvo da se svima zahvalim na komentarima i da odgovorim na par pitanja.

iPad vec imam i imam ponudu da ga mjenjam za navedeni Macbook.Pored ipada-a imam i iMac tako da mi ni jedno a ni drugo nije masina za neki ozbiljni rad.Sto se tice odrzavanja iPad u mom slucaju je bolja solucija jer sam ih rastavio bar 30 do sada.U svakom slucaju sutra idem da vidim macbook,ako bude kako su mi naveli (extra stanje) i baterija bude ok mislim da cu zamjeniti.
02.02.2012 | 21:49
Ne znam tko je rekao: ako netko traži savjet, samo hoće potvrdu svog mišljenja, ili tako nekako:)
02.02.2012 | 22:01
Ja nisam trazio potvrdu mog misljenja vec misljenje drugih ljudi,da bih se lakse odlucio.Ni iPad a ni Macbook ne mislim zadrzati duze od par mjeseci(max do kraja godine) tako da moram razmisljati i o soluciji prodaje.
02.02.2012 | 22:10
saint kaže:
U nedoumici sam pa me zanima vase misljenje,naime imam punudu da dam svoj iPad 1 3G 32GB za Mackbook 5.2 odlicno ocuvan.Sta vi mislite koliko je isplativo jer i jedno i dugo ce se koristiti za surfanje netom,mail,neki video.....A tu je i nedoumica na cemu cu manje novca izgubiti jer sada izlazi iPad 3 pa ce 1 izgubiti dosta na vrijednosti.Ono sto me tjera od macbooka je to sto je neka serija imala problema sa plocama a nisam siguran da li ovaj spada pod tu seriju jer garancije nema.Ipak je stroj star 3 godine.

Koja je razlika?
02.02.2012 | 23:01
smayoo kaže:
Pa, ako ćemo po istini, ja sam ovdje od dvojice korisnika pročitao da iPad koriste za nešto čime se zarađuje novac + Performita koja slika na njemu i ona aplikacija za upravljanje bespilotnom letjelicom u Afganistanu. Od svih ostalih čitam samo kako im služi za čitanje knjiga i novina, mailiće, facebook i tako to, po kafićima, u krevetu, na kauču... Hoćeš reći da se to kvalificira kao "uglavnom rad"? Meni je to "uglavnom zabava".

Ma stoji, ali kako ipad tako i mac sami po sebi ne znace rad ili zabavu... Kao sto ni mobitel ne mora biti striktno u sluzbi posla kao sto je nekad bio. Ima nekih potreba danas koje se krecu izmedju zabave i potrebe, pa ti mailici, forumi, drustvene mreze, novine ne proizvode direktnu dobit, ali se indirektno ticu posla. Citam Novi List svaki dan, i nije da se radi o nekoj mega zabavi... Sutra ga mogu citati na ipadu recimo (ne nadam se tome, hipotetski). Eto taj dio koristenja ne mozes svrsati striktno ni u posao ni u zabavu, zato mi je taj nametnuti dualizam "ili radis ili se igras" ogranicavajuci.
Ispada da je ipad uglavnom hir, ali i iphone je krenuo kao hir jer smo i bez njega disali (i mogli bi disati i dalje) ali ja danas vidim svog oca od 60 godina kako placa racune slikajuci uplatnicu iphoneom. Svakako moze i bez toga, i mozda bi ozbiljnije izgledao da to radi na kompu, ali u ovom slucaju ovo je brze i prakticnije. Puno takvih malih stvari mozes odraditi, i bit ce ih sve vise
Puno ljudi, zapravo velika vecina, ne zivi od rada na kompu, ali komp im svejedno ne predstavlja zabavu ili ne samo zabavu. Taj dio koji trzista koji nije "pro" ali treba komp moze naci u ipadu jako dobru spravu. A pro korisnici mi ne mogu reci da 100% vremena na kompu rade jer to nije tako. I oni mogu placati racune ipadom ili iphoneom, citat novine, slati mailove i u nekim situacijama biti brzi nego na macbooku.
02.02.2012 | 23:28
Slažem se sa svime što si napisao. "Zabava" je loš izraz. "Slobodno vrijeme" je bolji. Možemo li se onda složiti da većina korisnika iPada koristi iPad većinom u slobodno vrijeme i za "ne-radne" aktivnosti?

Pazi - ja ne mislim da je to loše. Da nije tako drsko skup, ja bi si ga kupio. Vjerojatno samo za po doma, jer po birtijama u slobodno vrijeme ne izlazim (osim kafića na bazenu, dok čekam klince da im završi trening), ali bi si ga kupio - za čitanje knjiga i novina (i vijerojatno bi našao još nekoliko trošilica vremena ), no čak ne ni za mailove, ni za forume (jer nije nego za par rečenica natipkati prije nego popi... ). Ali mislim da su ipak relativno rijetke profesije u kojima ti je potreban "portable computing", a da ti je iPad dovoljno dobar za to što radiš profesionalno.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.37 Seconds

Provided by iJoomla SEO