Mac Pro grafička
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac Pro grafička

24.02.2012 | 21:48
Ok, crkla mi je grafička na Mac Pro (1. generacija) i trebam ponudu/pomoć/savjet ako netko zna kako da što jednostavnije/jeftinije osposobim stroj jer sada nemam nikakvu i stroj mi trenutni ne radi.

Dao sam i oglas ako ima tko kakvu za prodati i 7300 ili ati 2600 će me zadovoljiti.
24.02.2012 | 22:05
www.ebay.com/itm/nVidia-7300-GT-256MB-PC...;hash=item3a6eaabb8e

Polovna, cca 650 kn s dostavom u HR. 3 kom na raspolaganju.

Ili ova:

www.ebay.com/itm/Apple-OEM-ATI-2600-XT-2...;hash=item2a1a2cb7bf

isto polovna, cca 800 kn s dostavom, s 14 dana garancije
24.02.2012 | 22:21
svaka čast smayoo, evo karma up za trud Je našao sam ih, čak sam našao i 8800gt kakva mi je i riknula za nekih 850kn. Al to ne dolazi ništa brže od 20 dana...

Pa sam mislio ako ima netko tu od domaćih kojem jedna takva stoji u rezervi ili viška. Ili jednostavno zna/može pomoći s nekom od radeonki (pc verzije) koja se može uz flashanjem ili neš slično složiti.

Jel znaš ti koga? Zg i/ili šira okolica. Osim ovlaštenog servisa jer oni imaju radeonke 5770 za 1900kn, što mi je ipak malčice preveč...
24.02.2012 | 22:29
Ne znam nikog. Mene je faza kemijanja hardverom prošla prije jedno 10 godina. Možda mi je ostala jedna Matrox Millenium negdje u krami. Ako uopće znaš što je to.

Što se tiče dolaženja, da pametno je očekivati da bude oko 20 dana, ali mene su neke pošiljke iz Hong Konga iznenadile. Najbrža mi je stigla za manje od tjedan dana. Mislim da se češće otegne radi carine, nego radi slanja izdaleka.
24.02.2012 | 22:40
Neznam A neznam kad sam jednom vraćao putovali je do tamo isto 2x dana tako da možda i nije naša carina...
25.02.2012 | 16:22
Imam ja na poslu 2 komada, oba dve su bile u mac pro masinama. mislim da je jedna ati 2600xt, a druga geforce 120gt. ako se mozes strpiti do ponedjeljka, kad dodem u ured javim ti tocno (u zagrebu sam).
25.02.2012 | 21:51
Ja sam u Zg. Ajde molim te vidi ako imaš, ova 2600xt će raditi, 120gt ne radi na 1. generaciji.

Javi tu ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
27.02.2012 | 23:37
Evo ljudi update. Zahvaljujući Big Papi na ovom forumu nabavio sam rabljenu ATI 2600XT.

8800GT je definitivno umrla, čak joj ni pečenje u pećnici nije pomoglo radila je niti 24 sata i opet prdnula.
23.04.2012 | 13:26
znači da je problem do lemova nakavih, kad se sve lijepo zagrije (na pravoj temp.) kartica ima ponovni kontakt, pri prvom većem zagrijavanju same kartice (u radu)kontakti se znaju izgubiti. Sljedeći korak je ukloniti dio sa same kartice, skinuti postojeće nožice chipa, sve lijepo očistiti, ponovno prekuglati. Zagrijati IR-om, "zalemiti chip natrag". Sve u svemu jednostavno i kratko sam ja to opisala, posla ima cca za 2-3 sata. Ali ako se ikada budeš odlučio za pokušaj popravka, stojim na usluzi (pa budeš imao 2 kartice... prodaš jednu, jedna za rezervu i sl. )
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 3 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Prisutni jabučari

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.17 Seconds

Provided by iJoomla SEO