27.02.2012 | 18:05
pinky kaže:
zadnjih dva tjedna nakon dubize između macbook-a 13 i 15, odlučio kao ipak budem kupio PC laptop i vanjski monitor dell u2412m.... al ne, ipak ne, taj PC je za gejmere (uglavnom
) i nema šanse...
znači nastavak potrage je definitivno sužen na jabuku
komp mi treba prvenstveno za neku
multimediju - obrada fotki, A CAD - 2D (jel su fajlovi kompatabilini sa PC-om), i evo u zadnje vrijeme malo i video al to jako slabo jel ova moja kanta od lapa je spora i za jednostavnu korekciju u PS (obrada editiranje filmova), surfanje netom
dubioza je između imac21 i macbooka pro 15 (kasnije onda uzo i vanjksi monitor - navedeni dell). Ova kombinacija sa lapom mi je draža, al novčanik se nešto buni
e sad dajte neke pluseve i "pluseve" za jedan i drugi. Kolko je "bolje" uzet jaču verziju ili jednog ili drugog ... naravno za obavljanje nevedenih radnji
i da u obzir dolazi novo, tu je mogučnost obroka
Steta kaj je izgleda Ivy Bridge odgodjen, ja bi uzimao MBP13 i neki monitor, 24 ili 27''. Al zgodno bi bilo imat quad core proc, a tog jos nece bit par mjeseci u 13''.
Al svejedno bi isao na lap + monitor, osim ako se bas ne radi o nekom velikom number crunchingu, al opet, ni imac za to nije rjesenje.