Griffin RoadTrip?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Griffin RoadTrip?

04.03.2012 | 14:43
Zanima me da li netko ima iskustva s ova dva Griffinova modela FM transmitera za auto?

www.amazon.com/gp/product/B003M87A28/ref...amp;m=A2WQ6NJ2SQ1EP8

ili

www.amazon.com/Griffin-NA15005-RoadTrip-...330864745&sr=8-3

To je baš ono što mi treba: punjenje u autu i slušanje muzike, a ovaj drugi model nudi i razgovor kroz auto-zvučnike.
Cijena nije loša za ovaj prvi, ali pola reviewa govori da su oba smeće. Da li je stvarno signal tako loš?

Ako netko ima iskustva iz prve ruke baš s ovim modelima, bilo bi super da ih podijeli ovdje.
04.03.2012 | 14:51
Hehe, prije nekih sat vremena sam bas na eBayu kupio ovaj
www.ebay.com/itm/Griffin-iTrip-Auto-FM-T...;hash=item43ab9f4fda
Prije sam koristio u autu klasicni FM transmitter, neki noname, i uvijek neki problemi s zicama, jednostavno nakon kratkog vremena pocne prekidati. Ovaj mi je praktican jer je malen i planiram ga sakrit u ladicu i samo provuci kabel van gdje mogu spojit iPhone/iPod onda. Prije sam koristil nekaj ovakvog
www.findtronics.com/ipod-car-charger-fm-...FM%20Transmitter.jpg
kaj izgleda dosta ruzno, a i nemoze usput i punit iPhone. Javit cu se kad ovaj stigne
04.03.2012 | 15:25
Pozdrav, ja sam taj FM tRensmitter koristio na Noki N97. Po meni uzasno losa stvar za auto, signal je bio preslab da bi se mogo stavit na radio (radio stanice su ga gusile) i na slobodnim stanicama, morao sam staviti skroz na rub stakla di su one tockice. Po meni je puno bolje preko USB il AUX.
04.03.2012 | 15:36
Ja imam ovaj i vise je nego odlican.Koristio sam ga na 2G,3G,3Gs i sada na 4.

www.ebay.com/itm/Griffin-iTrip-FM-Transm...14c99#ht_1259wt_1180
itrip_tl_2006.jpg
04.03.2012 | 15:56
saint kaže:
Ja imam ovaj i vise je nego odlican.Koristio sam ga na 2G,3G,3Gs i sada na 4.

Ako sam dobro skužil, taj transmitter koristi napajanje iPhonea?
Kolko ti traje baterija s tim?
04.03.2012 | 16:11
Iskreno nemam pojma.Naj duze koristenje je bilo 7-8 sati,koliko se sjecam sa 100% je palo na 60-70%.Znam da sam se iznenadio kako malo trosi.Moram napomenuti da uz njega dolazi i usb cabel koji mozes skopcati na autopunjac.Tako da onda i puni pa nema brige.Mada ja nisam nikada kopcao na punjac.
04.03.2012 | 18:00
Da, meni treba FM transmiter što ujedno napaja iphone te ima funkciju držača, a zgodno je i što razgovori idu preko zvučnika pa se ne treba prtljati po telefonu dok voziš (tu je Siri).

Kad zbrojimo sve te funkcije ostaje navedeni Griffin model te neki Belkin modeli. Je li ijedan taj gadget dovoljno dobar? Malo mi je nemoguće da svi imaju relativno loše recenzije na internetu, zar ne bi te firme trebale izbaciti nešto da valja???

Obično vrijedi "koliko para toliko muzike", no ovi gadgeti se prodaju po $100 što nije malo, a nitko ne tvrdi da su adekvatno dobri. Koliko bi trebao platiti FM transmiter da valja?
04.03.2012 | 19:19
Imao i prodao. Dosta je teško naći (odnosi se na grad) kanal na kojemu nema smetnji. Morao sam svako malo tražiti novu stanicu. Riješio sam se uređaja i sad spajam s kabelom. Smetnje su nestale. LOL
04.03.2012 | 19:27
Vjeorjatno bi se stanje popravilo da je antena radija na nekom "unutarnjem" mjestu. Ili makar na zadnjem staklu (kao što je slučaj kod većine novih auta).
04.03.2012 | 19:49
Ja definitivno nemam problema sa prijemom,naravno da ima boljih i skupljih dodataka ali koliko para toliko i muzike.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
04.03.2012 | 22:05
Da ja imam auto sa starijim modelom auto radija standardne veličine, vjerojatno bih još malo uštedio pa ga zamjenio s ovim ili sličnim:

www.svijet-medija.hr/p/Autoradio-SONY-MEX-BT3900U/31599/

Jest da košta duplo od tih kutijica, ali radije nego se zezao s tim iTripovima koji rade na principu FM-a što nikad ne može biti bolje od BTa ili žice.
05.03.2012 | 08:18
Ja bi Sony preskočio u ovom slučaju jer nisu seka kvaliteta za autoradio. Treba biti oprezan, jer nije svaki BT radio sposoban upravljati s iDjidjama. Žica je zakon. LOL
05.03.2012 | 13:43
imao sam prastari itrip uz ipod prve generacije, i iskustva su bila poprilično očajna.
vožnja uz dalekovode ili željezničku prugu u pravilu je rezultirala smetnjama, slušanje na obali bilo je skoro pa nemoguće zbog prevelike količine talijanskih stanica...
jednostavno uređaj traži prečeste izmjene frekvencija, a daje tek prosječan signal.

uglavnom, prodao sam fm transmiter i spojio ipodov linijski izlaz + napajanje na port za cd changer head unita.
nešto tipa: goo.gl/N98ww
na ebayu postoji dosta široj izbor kabela + adaptera (neki od njih omogućavaju i kontroliranje ipoda audio komandama automobila), pa toplo preporučujem žičanu vezu, kao kvalitetniju i u dosta slučajeva jeftiniju varijantu.

btw, za head unite iz vremena prije cd-a, ovo je manje loša, jeftinija i ne toliko iritantna opcija:
goo.gl/QIWRN
05.03.2012 | 15:02
Koristim već godinama autoradio sa BT i to mi je najbolje riješenje. Probao sam i GPS multi preko FMa ali zna imati smetnje. Preko žice je OK. Sad imam Din2 BT,GPS i super, naravno ako se može.
05.03.2012 | 15:51
Za takvu spravu treba imati i dobro auto
05.03.2012 | 17:40
Pa baš i ne. Mislim kako Hyundai i30 nudi mogućnost priključka. I jači modeli naravno.
05.03.2012 | 18:58
Da a i moj Sportage isto.
05.03.2012 | 19:15
Hvala svima, mislim da ste mi pomogli!

Ili ću kupiti BT radio ili novi auto

Odustajem od FM transmitera.

Kad će Sportage na prodaju
05.03.2012 | 19:50
Uf, tek sam ga kupio.
  • Sank
  • Moderator
  • 221
05.03.2012 | 20:43
Qashqai ima i bluetooth i žičnu vezu preko USB. USB je smješten u pretincu između prednjih sjedala. Kad sam ga kupovao rekli su mi da ne radi sa iPhoneom. Kad sam ja iPhone4 u roku od par sekundi spojio na auto radio preko BT, ostali su iznenađeni

Muziku se dakle može slušati i preko BT i preko žice, premda ja osobno koristim BT jer mi se automatski spoji čim upalim auto i kontrole rade sa volana. Također automatski prebaci kontakte po spajanju pa je i telefoniranje pravo zadovoljstvo.

@zabac

Onaj Sony auto radio sam stavio za primjer samo radi niske cijene, ali definitivno ima boljih i kvalitetnijih, no tada im cijena eksptencijalno raste.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Vikalica™

Zadnja poruka: pred 2 dana, 2 sati
  • jmustac: poslano
  • Riba: Javi se meni s detaljima.
  • jmustac: kako obrisati profil na ovom forumu?
  • rusty: @marioart - ovisi o hipervizoru, ali ukratko da. Moguće je dobiti emulaciju x86 na ARM bare metal stroju. UTM hypervisor kojeg osobno koristim nudi u mogućnost. Jasno, to zovu emulacijom, ne virtualizacijom ali eto
  • marioart: @rusty .. moze li se ikako dobiti x86 win kroz virtualizaciju?
  • stefanjos: drlovric. pa odgovaranje poruka na aplikacijama koje namu mac app i ako se puni da ne secem po mob, rijesim preko maca i to je to
  • rusty: Virtualizacija bi bio moj odabir, e sada da li je besplatno ili ne, ovisi o tome kako ćeš tu kopiju licencirati
  • VanjusOS: ima li nekakav besplatni način za imati Windows na Macbook sa M čipovima?
  • drlovric: Za sta ti konkretno mirroring sluzi? Ja mu nisam nasao primjenu :/
  • stefanjos: affinty na popustu 50%. ja sam si uzeo novu licensu. do sada sam bio na v1
  • stefanjos: tako da, meni je to top feature
  • stefanjos: ja imam australski app store i iphone mirroring koristim svaki dan
  • drlovric: To ces probati jednom i nikad vise. Nema razloga za biti razocaran :)
  • Zdravac: - NIJE :/
  • Zdravac: Jel proradio iPhone Mirroring? :)
  • Yonkis: iOS 18.1.1 / macOS Sequoia 15.1.1 [link]
  • kupus: pretpostavljam da to ide meni, znaci fino radi.
  • kupus: hahaha
  • drlovric: Znas kako lijepo klepece. Mozes i mijenjati zvuk. Merak pravi ????????
  • kupus: svejedno hvala smayoo
  • smayoo: Ma nemoj me zajebavat... :D
  • drlovric: Prekrasna aplikacija ako zelite zvuk fancy mehanicke tipkovnice :) [link]
  • drlovric: I ja to ocekujem. Na proljece cu u USA i iskreno se nadam da ce izaci do tada. Da donesem makar dva komada :)
  • Borisone: Osim ako nisi na ti s Tim Cookom, najbliže nagađanju kada je: [link]
  • VanjusOS: zna li netko, hoće li izaći uskoro Air sa M4 čipom?
  • smayoo: Pokušao sam, ali sam odustao kad me zavrtio u krug s registracijom i sign-inom na Epic games. Najprije kaže da može iskoristiti moj AppleID, kad napravi login preko AppleID i kažem da ne želim pokazati svoj AppleID onda me opet svejedno traži login. Tako da... sorry, ne bih.
  • kupus: hvala
  • kupus: moze li netko probat ovaj besplatan virtualan masterpiece na m macovima? [link]
  • ping: @drlovric imaš besplatne konvertere na netu pdf to excel ili konvertiraj u jpeg pa potrazi online free konverter ocr to excel
  • drlovric: nemam Acrobat....smo PDF Exprt i Wondershare.... Raspadne se na oba
  • drlovric: Daj mi mail na poruku pls, pa da ti posaljem....a kakav Pentagon, prosla su ta vremena, glupost neka :)
  • Zdravac: negdje ju uploadaj, pošalji mi link pa ak hoćeš, da vidimo kak će ispasti (osim ako nisu neke secret Pentagon pi*darije :)
  • Zdravac: @drlovric - "export to excel" ?! Adobe acrobat
  • drlovric: Imam fakturu u PDF, htio bih od nje napraviti Excel file. Sta da radim? :)
  • mariolino1971: Pozdrav. Pokušavam poslati oglas no stalno dobivam poruku 413 Request Entity Too Large. U čemu je problem?
  • kupus: UK korisnici vs Apple [link]
  • Yonkis: Jeste li znali da se iPhone sam reboota ako nije otključan u 72 sata? [link]
  • Yonkis: jeste čitali komentare na [link]
  • Ender: takodje zainteresovan za neki IPTV, predlog moze u PM.
  • cariblanco: Ako hočeš ja ti svog "provajdera" kojeg koristim 4-5 godina, pošaljem na pp ?
  • cariblanco: Kako veli Zdravac dobar iptv za 10 E i imaš sve i gdjedaš od kud hočeš. Meni je to jako važno pošto puno putujem, trebam samo dobar net i mirna bosna
  • drlovric: Moj Telemach nema Arene vec Sport Klubove....ali postoji kabelska u zgradi koja ima Arene, preko koaksijalnog kabela.... Pa sam se tehnloski vratio deteljece unatrag. Ali radi evo :)
  • Zdravac: Ali to je paket ex yu kanala, nema samo sport vec sve
  • Zdravac: Kvalitetni, koji mogu preporučiti 10 eur/mj
  • Zdravac: Ima, iptv
  • kupus: hometv to go ili kako već
  • kupus: znači ide i eronet aplikacija
  • kupus: u bih prava ima arenasport ako se ne varam
  • drlovric: Jel ima neki nacin da se HNL Supersport liga gleda online? Neki app? Streaming? Iptv?
  • cariblanco: Prošlo iz petog pokušaja...bit će da je Riba na suhom ;)

Za vikanje moraš biti prijavljen.

Prijava

Novo na Jabučnjaku

Teme

Oglasi

Komentari

Anketa

Koji Mac koristite?

Page Speed 1.25 Seconds

Provided by iJoomla SEO