04.10.2003 | 20:47
Riba
Hmm, da vidim, nisam skuzio da li si ti skuzio sto ja pitam, a to je zato sto nisam siguran ni sto hocu i da li dobro pitam Nov sam, ali sjest ce to.
Taj mac nije moj kucni, nego od cure pa nemam bas priliku prckati koliko hocu i kada hocu, tako da ne mogu intenzivno raditi na ucenju Mac Prvom prilikom cu isprobati to sto si mi rekao glede RWa.
Inace, ima li jos kakav softver za przenje poput Toasta? Trazio sam, ali nisam bas nasao.
Glede FWa, ovako, to je mali fuseraj,originalno bila je to yamaha, dosta stara i spora. Ona je crkla i da se nebi morao kupovati novi skupi externi (unutarnji je zauzet obicnim citacem/DVD citacem) kupila je obican LG 8520B 52x24x52 interni, izvadila yamahu iz kutije i jednostavno na njezino mjesto ubacila LGa, spojila iznutra i preko FW na Maca.
Odmah je proradila, vise manje, uz blokiranje toasta na kraju, plus sto je OSX nije prepoznavao u sistemu kao full burning support pa tako nije radila ni u cemu drugome osim u toastu. Medjutim, prosrvljao sam malo po netu i nasao taj slucaj, i po uputama ga rjesio. Sada ga sistem prepoznaje i npr. iTune radi potpuno normalno, ali Toast se i dalje blokira, neki puta bez posljedica i sve bude OK, a neki put ostanem bez CDa.
Nadam se da ce sa Toast 6 biti bolje, tj. da je to samo problem izmedju Toasta 5.1 i LGa.
eto
marko