25.04.2005 | 04:08
Ljudi spašavajte!
Totalna propast! Dakle ovako. Od nešto manje od godine postao korisnikom Mac pa se uhodavam po malo
ali nažalost još uvijek koristim i PC radi drugih. E sad, nisu neke opake mašine što i nije bitno:)
Bitna stvar je MONITOR. Dakle monitor je AppleVision850 i koristim ga i na Mac-u i na PC-u.
Sve super do jućer. Boje super sve super...i tako ja malo po njemu podešavam veličinu slike,
a istovremeno pričam na telefon i gle čuda slučajnošću pritisnem da promjenim Color Temperature
i vidi sr...! Sve ima je.... intonaciju crvene boje..Malo čitam uputstva pokušam...a ono ništa,
da još bude zanimljivije programčić nema onakav izbornik kao u knjizi nego nešto skroz drugačije
(čitaj:manje opcija itd.)! Da stvar bude još bolja, na mašini koju sam prije koristio G3 Beige to je sve bilo OK.
Nebitno....samo spašavajte stvar kako što i zašto, jer ovako ne mogu ništa raditi a baš sad
neki vrag završavam! Nemrem vjerovat..Nešto sam načuo da se rade i nekakve hardverske kalibracije.
Sve u svemu propast! Zato dobri ljudi molim VELIKU POMOĆ! S obzirom da baš i nisam vičan s Macom
još uvijek želim čuti dobre duše, željne pomoći!
Unaprijed SVIMA HVALA!!!
Tomica
Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
091-5055-495