04.05.2005 | 08:28
Trebam jedan savjet. Da li netko ima iskustva direktnog ili indirektnog te mi može preporučiti koji sitem metnuti na ovaj G3. Najme, konačno se moram odreći ove ljepotice, u korist moje druge ljepotice, kćeri! Dao bih joj G3 da može ići na Internet, da može imati mail, office, photoediting... i još par light verzija nekih programčića koji su potrebni studentici.
E sad se rađaju pitanja, na koja ipak moram imati odgovore prije neg joj uvalim probleme umjesto pomoći:
1. da li ostati na 9.2 koji radi već na dotičnom Macu
2. da li joj ipak instalirati OSX, da uz latinski i grčki ne mora učiti još jedan mrtvi jezik, a i da joj se možda to dopadne (OSX) pa imamo još jednu novu macovku i za ubuduće
3. Ja sam probal uz 9.2 instalirati OS 10 već prije, i nije mi uspjevalo, stari firmwar... ili sam uspio, ali se to rušilo da sam odustal. No to su bili čuveni slavni počeci OSX, koje rado i na G5 zaboravim!
4. Da li bi joj OSX bil nesnošljivo spor, ako se i da instalirati, i koliko bi bil pouzdan
5. Neki vaš savjet pete dimenzije (osim da gledam Izgubljeni u svemiru)
Znam vi koji imate bolje strojeve, kao i ja, razmaženi smo, bit će i ono \"kupi joj novi\"..., ali možda ima i onih koji mogu pomoć u ovim dilemama! Hvala unaprijed!