06.12.2012 | 20:45
I moj mini ima tu nezgodnu naviku da svakih, recimo, par mjeseci odluči da se više neće spajati na moju wireless mrežu.
Ili ju uopće ne vidi u popisu mreža, ili ju vidi ali prilikom spajanja, isto kao i tebi, iskoči ona poruka "connection timeot occurred".
BTW, router je od minija udaljen desetak centimetara, svi drugi iOS uređaji i dva PC-a se i dalje normalno spajaju…
Ponekad pomogne restart routera, ali rijetko, i što je najčudnije, jedino rješenje, koje uvijek riješi problem je to da u postavkama routera promijenim SSID, znači ime moje mreže…
Pobrišem ili dodam slovo i… Bum! Mini mrežu vidi i želi se na nju spojiti bez ikakvih problema… Jedini problem kod takvog rješavanja je dodatna gnjavaža što onda i na svim drugim uređajima moram ponovno upisati password.
Moram priznati da se sa tako "čudnim" ponašanjem prilikom spajanja na wireless još nisam sreo ni na jednom kompu ili uređaju…
Srećom pa se ne dešava često… Mogu se spojiti i kablom, ali me jednostavno nervira onaj zasivljeni znak za wireless pa moram nešto poduzeti...